Diagnostic crunt pentru Natasa Raab, celebra Coana Chiva din reclama la lactate.

Vesti cumplite pentru fanii actritei Natasa Raab (68 de ani) sau Coana Chiva, cum e cunoscuta din reclama tv la lactate. Artista, care de trei ani se lupta cu o boala autoimuna, a primit recent inca o veste alarmanta din partea medicilor: „Sufar de Parkinson. D-abia pot pronunta cuvintele, imi tremura rau de tot corpul, d-abia vorbesc si nu pot merge”, ne-a marturisit artista, in exclusivitate pentru impact.ro.

Natasa Raab se confrunta cu grave probleme de sanatate, in ultima vreme. Dupa boala autoimuna, care i-a afectat vorbirea si memoria, medicii i-au pus artistei inca un diagnostic crunt:

„Sunt foarte bolnava, am Parkinson atipic, tremur foarte rau, nu pot nici sa merg, d-abia vorbesc, nu mai pot pronunta deloc cuvintele. Iau tratament, insa boala aceasta nu se vindeca. Nu pot sa mai filmez, profesional nu stiu ce as mai putea face, la starea mea de sanatate”, ne-a spus, cu mare greutate in exprimare, Natasa Raab.

Actrita, care a avut un rol memorabil in telenovela de succes „Inima de tigan” (Acasa TV), le-a transmis un gand bun, la inceput de an, admiratorilor:

„Va multumesc ca ma sunati, ca ma intrebati de sanatate. Le transmit admiratorilor, prin intermediul dumneavoastra, multa sanatate si un an nou binecuvantat! Va rog, nu ma uitati!”

loading...
Natasa se simte singura, dupa decesul sotului ei, care i-a fost alaturi, la bine si la greu, pret de 38 de ani:

„Mi-am pierdut toata familia, pe sotul meu, medicul Vlad Gutul, si pe fratele meu. Sotul meu a murit acum doi ani, a avut cancer la vezica, s-a stins foarte repede. M-a lasat singura, este foarte grea viata fara el, sunt foarte trista.

De la tristete si socul pierderii omului drag mi s-a declasat o boala autoimuna, din cauza careia vorbesc cu greutate”, ne marturisea artista, intr-un alt interviu pentru impact.ro.

Natasa si-a idolatrizat sotul, postand un mesaj sfasietor, pe conturile sociale, dupa decesul barbatului adorat: „Iubitul meu, al meu sot, care a plecat si m-a lasat singura, Tati al meu”.

Vara trecuta, Natasa Raab a filmat un nou spot publicitar, desi d-abia putea vorbi: „M-am chinuit sa pronunt corect „Prea bun, prea ca la tara!”
Desi starea sa de sanatate este precara, iata ca firma de lactate care i-a adus un plus de popularitate nu a pus nicidecum punct colaborarii cu actrita aflata la necaz. Dimpotriva, echipa a batut la usa casei Natasei Raab, din Craiova, oferindu-i, vara trecuta, suportul necesar filmarilor unui nou clip publicitar:

„Eu am incheiat reclama, apar la final, si zic „Prea bun, prea ca la tara!”. Am inregistrat cuvintele, am tras mai multe duble, ca sa pronunt corect, repetasem si inainte sa vina.

Nu merg la logoped, am fost profesoara de dictie, singura imi fac exercitiile, ca sa vorbesc mai bine. Probabil va fi taiat la montaj ce nu e bun sau vor uni cadrele. Mai vin ceva banuti din asta, pentru medicamente”, ni se mai confesa Natasa Raab. Inainte de a deveni actrita, ea a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele ale Epocii de Aur.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro