ELENA MARIN, DEZVALUIRI DESPRE PROBLEMELE DE SANATATE CU CARE S-A CONFRUNTAT

Elena Marin a fost recent invitata intr-o emisiune TV, acolo unde a facut dezvaluiri despre momentele dificile prin care a trecut. Mai mult, dansatoarea a vorbit si despre opratiile prin care a fost nevoita sa treaca imediat dupa intoarcerea din Republica Dominicana.

Elena Marin a fost prezenta in emisiunea lui Catalin Maruta. Satena si-a deschis sufletul si a vorbit despre greutatile prin care a trecut in ultime vreme.

“Dupa competitia Survivor am ramas cu niste dureri foarte mari. M-am intors in tara, mi-am facut toate analizele si investigatiile si dupa ce am consultat mai multi doctori, decizia finala a fost operatia”, a declarat Elena Marin.

De asemenea, coregrafa a marturisit faptul ca a ramas dezamagita din cauza unor colegi care au acuzat-o ca se preface, iar accidentarea pe care a suferit-o in timpul competitiei nu ar fi fost atat de grava.

“M-am prefacut, se pare ca, pana acum. Am trecut prin doua interventii, una la genunchi si una la glezna. Cea din urma, a fost o operatie foarte complicata. Cartilajul rupt a fost inlocuit de chirurgi cu doua suruburi si o panglica. Sunt optimista si cred ca ma voi recupera rapid. Undeva la mijlocul lunii februarie ar trebui sa fiu ok. Vreau sa-mi redeschid scoala de dans”, a mai spus coregrafa.

loading...
Pe parcursul competitiei, Elena a fost judecata de colegi, inclusiv de oamenii de acasa din cauza comportamentului sau. Acum, vedeta se apara si explica faptul ca experienta pe care a trait-o i-a scos la iveala partile sensibile. Mai mult, tanara marturiseste ca la intrarea in concurs, viata sa nu era deloc roz, iar acest lucru si-a pus amprenta pe starea sa emotionala.
„In momentul in care am acceptat aceasta provocare, viata mea nu era tocmai roz. Treceam printr-o perioada grea. Cand am ajuns acolo, initial am incercat sa imi ascund atat frustrarile, cat si sensibilitatile, temerile, dar nu am putut face acest lucru mult timp. Fiecare lucru gresit pe care eu il credeam despre mine imi era activat de catre alte persoane. Cand esti departe de familie, de cei dragi si iti dai seama ca esti singur cu 11 oameni cu caractere diferite si care actioneaza diferit, cand vezi ca exista rautate gratuita, nu stii efectiv incotro sa o iei. Vrei sa fugi, dar nu ai unde.”, a mai spus Elena Marin, pentru aceeasi sursa.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro