Gestul revoltator facut de politistul care a omorat-o pe copila de 12 ani, cand a vazut-o intinsa pe jos

Agentul a fost surprins in timp ce verifica cu piciorul daca victima mai este in viata.

Au aparut imagini cutremuratoare de la locul accidentului petrecut in Capitala, unde doua eleve au fost lovite pe trecerea de pietoni de masina politiei. Fotografiile postate de martori in mediul online il surprind pe agent in timp ce verifica cu piciorul daca fetita de 12 ani mai traieste, in timp ce vorbea agitat la telefon.

Imediat dupa ce a realizat ceea ce s-a intamplat, politistul a coborat din masina si s-a apropiat de trupurile celor doua eleve, intinse pe sosea.

Dupa ce a dat un telefon, acesta a recurs la un gest socant, caci a impins usor cu piciorul corpul uneia dintre minore, pentru a vedea daca mai este sau nu in viata.

Potrivit martorilor, reprezentantul legii era singur in autoturism la momentul accidentului si avea o viteza destul de mare, dat fiind impactul fatal, pentru una dintre fete.

loading...
Mai mult, conform informatiilor obtinute de ONG-ul „Luptam pentru Romania”, omul legii nu se afla in misiune, caci nu avea semnalele acustice pornite: „Conform martorilor, politistul care era singur in masina a fost luat de la locul accidentului de catre o masina tip SUV, nicidecum cu autospeciala Politiei. Ba mai mult, masina condusa de politistul criminal NU ERA IN MISIUNE, neavand semnalele acustice sau luminoase in functiune, acestea fiind pornite abia dupa accident.
Viteza autospecialei condusa de criminal era atat de mare, incat masina s-a oprit la peste 50 de metri de locul impactului.”, se arata pe pagina de Facebook a ONG-ului mentionat.

Unchiul minorei de 12 ani, care a sfarsit tragic pe trecerea de pietoni, a facut acuzatii grave la adresa politistului care a dat peste nepoata lui.

Barbatul spune ca agentul ar fi putut evita un asemenea impact daca era atent si nu avea o viteza peste limita: „Au luat-o sa o bage in masina, sa o resusciteze, ne-au spus ca sunt sanse minime de supravietuire, am sperat in continuare sa isi revina, ceea ce nu s-a mai intamplat. Masina politiei nu avea luminile, nici sunetul pornite.

Le putea vedea de la o distanta foarte mare. Ele nu au fugit, au mers incet. Masina avea o viteza foarte mare. Daca voia sa incetineasca, in momentul in care le-a vazut, o facea.”, a declarat unchiul fetei decedate, in emisiunea Mirelei Vaida.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro