GINA PISTOL SI SMILEY S-AU DESPARTIT DIN CAUZA ANEI BANICIU?!

Gina Pistol si Smiley traiesc una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste. Si, mai mult decat atat, anul trecut au devenit, pentru prima oara, parinti, iar micuta Josephine le ocupa tot timpul. Dar, in urma cu cativa ani, inainte ca relatia dintre prezentatoarea TV si artist sa fie inchegata, Smiley ar fi flirtat cu Ana Baniciu!

In anul 2018, CANCAN.RO va arata, in exclusivitate, o „bomba” din showbizul romanesc: Smiley ar fi pendulat intre relatia cu Gina Pistol si o apropiere de artista Ana Baniciu. La momentul respectiv, a fost dezvaluita informatia potrivit careia la inceputul relatiei cu Gina Pistol, Simley evita sa iasa in public cu prezentatoarea de la “Asia Express” si sa-si oficializeze relatia si din cauza existentei in „peisaj” a Anei Baniciu. Atunci, intre cantaret si detinatoarea celui mai wow posterior din industria muzicala ar fi existat si un schimb memorabil de SMS-uri, petrecut aproape de Revelion. Totusi, artista ar fi stiut de existenta prezentatoarei TV de la Antena 1 in viata lui Smiley.

Iar, la momentul respectiv, ziarele notau ca relatia lui Smiley cu Gina Pistol ar fi fost in „pericol” de destramare, avand in vedere faptul ca artistul ar fi flirtat cu Ana Baniciu. Totusi, in ciuda acestor lucruri, Smiley si Gina Pistol au continuat sa fie apropiati si, ulterior, chiar sa formeze o familie. In perioada respectiva s-a spus ca Smiley ar fi avut mai multe tentative de despartire, insa, odata cu trecerea timpului, artistul de la Pro TV si vedeta Antenei 1 au reusit sa isi creeze o relatie stransa, bazata pe iubire, respect si sinceritate.

„Nu fi o persoana de c… azi”, era mesajul transmis de Gina Pistol, dupa ce Smiley si Ana Banici ar fi avut un schimb de SMS-uri in apropierea Revelionului. Iar acest lucru s-ar fi intamplat chiar cu cateva zile inainte ca artistul si vedeta Antenei 1 sa plece in vacanta. La momentul respectiv, si Ana Baniciu a scris un mesaj, ”Nu imi pasa!”, in dreptul unei imagini in care aparea imbracata sumar, arata romaniatv.net.

loading...
De-a lungul timpului Smiley si Gina Pistol au fost extrem de discreti cu relatia lor si au tinut-o departe de ochii curiosilor si aceeasi reteta pare ca o aplica si in cazul micutei Josephine. Desi cei doi posteaza in mediul online imagini cu ei, in diferite momente ale zilei, atat Gina Pistol, cat si Smiley prefera sa nu dezvaluie chipul micutei. Chiar daca urmaritorii de pe retelele de socializare sunt extrem de curiosi de cum arata fetita lor, Josephine, cei doi prefera sa nu „dezvaluie misterul” in acest moment. Mai mult decat atat, Gina Pistol a raspuns curiozitatii tuturor si a facut cateva precizari pe aceasta tema. Vedeta a marturisit ca, pentru moment, nu considera ca ar trebui sa faca acest lucru.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro