Iacob Dutu, declaratie de dragoste pentru Bianca Comanici!

Bianca Comanici este curtata de Iacob Dutu! Tanarul vrea sa plece de la Puterea dragostei special pentru frumoasa bruneta!

Iacob Dutu si Bianca Comanici ar putea deveni un cuplu? Concurentul de la Puterea dragostei nu si-a mai ascuns sentimentele si a spus tot ceea ce simte pentru frumoasa bruneta chiar la el pe Instagram, acolo unde a primit si raspuns.

Iacob Dutu a spus in fata tuturor ca se gandeste sa paraseasca emisiunea din Turcia pentru a reveni in tara, la Bucuresti, special pentru castigatoarea primelor doua sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

Tanarul si-a luat inima in dinti si a publicat o imagine cu Bianca Comanici la InstaStory, iar mesajul a fost de-a dreptul surprinzator. Iacob Dutu a recunoscut ca fosta concurenta de la Puterea dragostei este, pentru el, cea mai frumoasa fata, iar mai apoi a primit si raspunsul mult asteptat. Bruneta nu a stat prea mult pe ganduri si l-a distrbuit imediat pe pagina ei.

„Am de facut un anunt foarte important, am stat eu si m-am gandit asa, cred ca plec de la Puterea Dragostei pentru Bianca Comanici si ma duc la Bucuresti ca sa o cunosc”, a spus Iacob, pe contul lui de Instagram.

loading...
Dupa ce a plecat invingatoare din casa dragostei, Bianca Comanici s-a trezit cu un numar mare de aprecieri din partea barbatilor, cum era de asteptat, insa chiar si asa se declara o femeie singura.

Alexandru Bobicioiu si Bianca Comanici au fost in trecut impreuna, chiar atunci cand se aflau la Puterea Dragostei, dar povestea lor de iubire nu a durat foarte mult timp.

Ulterior, Alexandru Bobicioiu a sustinut ca vrea sa se impace cu Bianca Comanici.

„Daca duceam relatia cu Bianca la bun sfarsit, eram un pericol real in competitie, dar au reusit sa ne desparta ”, a declarat Alexandru Bobicioiu, in emisiunea Corneliei Ionescu.

„Acum, dupa atatia ani si desi sunetm doi oameni total diferiti, daca s-ar ivi ocazia, eu as incerca o relatie cu ea.

As vrea sa fiu cu ea, nu m-ar deranja”, a adaugat Bobicioiu

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro