Ilinca Vandici, ofertata de Antena 1 pentru un nou show. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Ilinca Vandici ar fi fost ofertata de Antena 1 pentru un nou show care va incepe in primavara! Pe surse aflam ca vedeta Kanal D este dorita in trustul Intact pentru emisiunea Dancing on Ice – Vis in doi, ea fiind acum prinsa cu filmarile pentru Bravo, ai Stil!. Momentan ar fi inca in discutii pentru ca producatoarea Mona Segall isi doreste foarte mult ca show-ul Dancing on Ice sa fie prezentat de Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici este prinsa in proiectul de la Kanal D si, timp de ani buni, nu a dat curs altor propuneri de a parasi postul care i-a adus celebritatea. Cu toate ca este in curtea rivalilor, trustul Intact nu da inapoi, cu atat mai mult cu cat vrea sa recupereze la capitolul imagine dupa plecarea mai multor vedete din trust.

Din informatiile obtinute de FANATIK, in aceste momente, Ilinca Vandici a fost ofertata sa paraseasca Kanal D pentru a-si incerca norocul la Antena 1, discutiile lor ajungand, deja, sa se poarte si in jurul onorariului.

Eu sunt sub contract cu Kanal D, noi suntem in filmari pentru Bravo, ai stil!, chiar urmeaza marea finala pe 5 februarie.

Daca oamenii isi fac planuri in ceea ce ma primeste, sunt liberi sa faca ce doresc, numai ca eu nu stiu nimic despre asta. Nu sunt interesata. Ma simt foarte bine la Kanal D, aici evoluez si ma dezvolt extraordinar.’, a declarat Ilinca Vandici pentru FANATIK.

loading...
Mihai Petre, castigatorul celui mai recent sezon al Asia Express, pare sa fie si el unul dintre cei care vor fi cooptati in echipa formatului Dancing on Ice.

Iar daca Ilinca Vandici va accepta sa fie prezentatoarea emisiunii, Mihai Petre, foarte probabil, va ajunge sa fie unul dintre juratii show-ului, experienta lui cand vine vorba de dans fiind incontestabila.

Contactat de FANATIK, Mihai Petre s-a abtinut de la orice comentariu pe acest subiect, explicand-ne ca are un contract de confidentialitate si exclusivitate cu Antena 1, motiv pentru care nu poate confirma sau infirma discutiile pe care le-ar purta cu grupul Intact pentru emisiuni.

‘Orice comunicare pe acest subiect se poate face doar prin intermediul biroului de presa, eu nu pot spune nimic’, ne-a precizat Mihai Petre.

Din aceasta primavara, Antena 1 va difuza pe micile ecrane show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis in doi. Aceasta este o emisiune tip concurs ce se bucura de un mare succes. Show-ul e unul dintre cele mai bine cotate din Marea Britanie, Italia. Chile si alte cateva tari.

In emisiunea Dancing on Ice – Vis in doi, vedetele vor concura pe gheata, in ritm de dans. Acestea vor face echipa cu alti patinatori profesionisti.

In total, 9 celebritati vor accepta provocarea de a participa in noul proiect de la Antena 1. Organizatorii nu au dezvaluit, insa, inca numele.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro