Irina Tanase, mesaj pentru Liviu Dragnea

Irina Tanase este distrusa dupa ce Liviu Dragnea a parasit-o, dupa opt ani, imediat ce in spatiul public au aparut informatii ca tanara l-ar fi inselat pe fostul lider PSD, cand acesta se afla in inchisoare. Irina Tanase sustine ca nu a fost nimic adevarat si cel mai mult o doare ca Dragnea nu a avut incredere in ea si nici macar nu a lasat-o sa-i explice ce s-a intamplat.

Irina Tanase i-a transmis un nou mesaj lui Liviu Dragnea, prin intermediul Cancan.ro, avand in vedere ca fostul lider PSD a intrerupt orice fel de legatura cu ea. Irina spune ca fostul iubit a blocat-o peste tot si nu i-a permis sa explice care a fost legatura ei cu tanarul despre care s-a presupus ca ii este amant.

‘Ma doare ca n-a avut incredere in mine si a hotarat sa incheiem aceasta poveste fara sa-i pot dovedi ca se insala. Il inteleg insa. Este o persoana ranita, care a abandonat consideratiile rationale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Cand ne construim in minte anumite scenarii, cand le alimentam, ne e dificil sa mai facem apel la logica.

Am insa rabdare si speranta ca, intr-o zi, ma va asculta si va intelege ca i-am fost credincioasa. Poate doar naivitatea mea m-a adus in fata acestei situatii.

Am crezut ca persoanele apropiate, prietenii nostri comuni ne sunt alaturi si ca nu sunt capabili de intrigi.

Liviu este singurul barbat pe care il iubesc. Este singurul pe care l-am iubit in ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc in sufletul meu si, dincolo de orgolii, cred ca si el intelege.

loading...
Sufar si banuiesc faptul ca si el este ranit. Nu poti sa fii legat de o alta persoana vreme de 8 ani si sa nu mai existe nici urma de atasament.’, a declarat Irina Tanase pentru cancan.ro.

Irina Tanase spune ca despartirea de Liviu Dragnea a fost cel mai dureros moment pe care l-a trait pana la cei 29 de ani si inca mai spera ca politicianul va reconsidera decizia de a indeparta din viata lui. Tanara spune ca a fost o victima a intrigilor, ca nu a stiut sa se apere si ca nu a facut nimic de care sa-i fie rusine.

„Despartirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trait pana acum. Ne leaga o poveste de 8 ani, in care i-am fost fidela, l-am sprijinit neconditionat si n-au existat fapte de care sa ma rusinez.

La varsta mea, 29 de ani, n-am puterea sa lupt singura impotriva unor neadevaruri.

Am sentimentul amar ca nu ma pot apara, atata vreme cat Liviu nu este dispus sa ma asculte. Despartirea dintre noi a fost brusca. Mi-a trimis, intr-o noapte, un SMS care continea conversatiile pe care le-ati publicat si ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne ca m-a blocat„, a mai declarat Irina Tanase.

In decembrie 2021 au aparut zvonuri potrivit carora Irina Tanase l-a inselat pe Liviu Dragnea cu un tanar pe nume Paul, caruia i-ar fi trimis si bani in timp ce politicianul era la puscarie.

Irina Tanase a declarat ca nu a fost iubita lui, ci doar sunt prieteni si se cunosc de mult timp.

„Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu ma cunoaste, stie ca nu sunt persoana care sa fie radicala si sa ma rup de oameni. Pastrez cu ei o relatie decenta. Asa cum am pastrat si cu Paul si nu numai cu el.

Pe Paul l-am intalnit ultima oara la inceputul anului. De 8 martie, el imi mai trimitea flori, ii trimitea si mamei mele pentru ca o cunoaste. Poate de aici au aparut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant si o sustin cu tarie.„, a spus fosta iubita lui Dragnea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro