Jador si Georgiana Elisei, impacarea momentului!

Jador si Georgiana Elisei s-au impacat din nou, la o luna de la despartirea „definitiva”.

Jador si Georgiana Elisei au avut o relatie care a durat ani de zile, de dinainte ca artistul sa devina cunoscut. Cei doi au incercat de multe ori sa puna capat definitiv relatiei, insa de fiecare data au fost surprinsi din nou impreuna. In urma cu mai bine de o luna de zile, Jador a anuntat ca este din nou singur si pregatit pentru un nou capitol din viata sa.

Chiar daca s-a zvonit ca ar avea deja o noua iubita, Jador a negat aceste speculatii.

Jador si Georgiana Elisei nu au putut sta departe unul de celalalt nici de aceasta data. Celebrul artist si iubita lui s-au impacat si au petrecut impreuna trecerea dintre ani. Artistul a sustinut un concert in orasul german Dusseldorf, iar alaturi a avut-o chiar pe iubita lui, Georgiana. Drept dovada sta chiar o fotografie prezentata in exclusivitate de pagina Viperele Vesele.

loading...
„Dupa ce au petrecut Craciunul separat, fiecare cu propria familie, iata ca minunea s-a produs. Jador si Georgiana Elisei formand, din nou, un cuplu. Cei doi intampina Anul Nou impreuna la Dusseldorf, unde Jador are cantare”, a anuntat pagina Viperele Vesele pe Instagram.

In urma cu mai bine de o luna de zile, Jador a scos piesa „Fidel”, pe care a intitulat-o ultima melodie pe care i-o dedica fostei lui iubite, Georgiana Elisei. El a anuntat ca tocmai s-a despartit de singura fata pe care a iubit-o, iar acest capitol din viata lui s-a incheiat.

„Am compus versuri si melodii si aproape orice piesa de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesa dedicata ei pentru ca tocmai am iesit dintr-o relatie.

Apucasem sa compun versuri si sa cant pieasa aceasta minunata din ce am simtit eu atunci pentru ea.

A fost frumos. am invatat lucruri, dar incepe un nou capitol in viata mea. Vreau copii. Si asa cum am simtit pentru ea, eu spun ca e un gest frumos de despartire”, a fost anuntul facut de Jador pe retelele de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro