Laura Vass a ramas fara numele de scena

Laura Vass nu mai canta sub numele care a consacrat-o in lumea manelelor in urma cu cativa ani. Cantareata a fost nevoita sa renunte la „brandul” ei, din cauza fostului impresar.

Tanara descoperita si promovata de Dan Bursuc rupea topurile cu o serie de hit-uri precum „Buzele tale, doua petale”, dar odata cu trecerea timpului a fost nevoita sa se reinventeze. Au aparut anumite neintelegeri cu omul care se ocupa de ea, astfel ca artista a ramas fara numele de scena. Acum, artista se prezinta pe YouTube cu numele ei real: Laura Bruma.

In ultimele luni, cantareata a lansat o serie de melodii, cu care a reintrat din nou in topurile muzicale. Artista a dat lovitura dupa multi ani, alaturi de Jador cu piesa „Unfollow”, care a acumulat pana in prezent 42 milioane de vizualizari pe YouTube.

„Laura Vass este o marca inregistrata de domnul Dan Bursuc, cu care eu am colaborat de la inceputurile carierei mele. Am decis amandoi sa o luam pe drumuri separate. Nu ne-am mai inteles. Eu sunt un om foarte diplomat, cu mine nu poti sa te certi”, a dezvaluit Laura Bruma in emisiunea „Viata vedetelor”, prezentata de Karym.

loading...
„Nu mi-a dat posibilitatea sa-mi cumpar numele. Nu a fost cu suparare. Eu eram foarte indragostita in perioada aceea, eram fluturatica”, a spus Laura Bruma despre momentul in care a aflat ca nu mai poate canta cu numele care a consacrat-o.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro