Loredana Groza, primele declaratii despre presupusa relatie cu Nick Casciaro

Loredana Groza a vorbit pentru prima data despre relatia cu Nick Casciaro. Ce se intampla, de fapt, intre cei doi?!

Loredana Groza si Nick Casciaro petrec destul de mult timp impreuna, iar ipostazele in care s-au afisat in ultima perioada au ridicat multe semne de intrebare. Pentru a lamuri odata pentru totdeauna acest subiect, in cadrul unei emisiuni TV, Loredana Groza si Nick Casciaro au vorbit pentru prima data despre relatia lor.

Artista a explicat ca ea si tanarul al carui mentor a fost in cadrul show-ului de talente nu formeaza un cuplu, marturisind ca tot ceea ce fac pe scena este cu scop artistic.

Mai mult, Loredana Groza a recunoscut ca este vorba doar despre o relatie de prietenie.

loading...
„Asa a fost sa fie, nu s-a intamplat nimic cu vreo intentie initiala. Iti dai seama cum m-am simtit cand am vazut ca e singur pe lume, de Craciun. (…) Lumea vrea povesti de dragoste. Cand esti pe scena, esti un personaj. Nu inseamna ca asta se intampla si in viata reala. Conteaza foarte mult chimia dintre cele doua personaje, masculin si feminin”, a spus Loredana Groza.

Cei doi au petrecut Craciunul impreuna, dar si ziua aristului, Loredana Groza ocupandu-se de tot. Au fost chiar si impreuna la munte. Castigatorul X Factor 2021 a marturisit ca era singur acasa asa ca s-a bucurat de invitatia artistei. Nick Casciaro a tinut sa puncteze faptul ca o vede pe Loredana Groza ca pe o mama.

„E mama mea. Mi-a facut Craciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toti oamenii care tasteaza lucrurile prosteste pe Instagram si pe Facebook, ma fac doar sa rad. Radem mult pe acest subiect, pentru ca face parte din industrie, deci e OK.”, a adaugat si Nick Casciaro.

sursa: radioinpuls.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro