Loredana Groza si Nick Casciaro au plecat impreuna in Italia!

Loredana Groza si-a facut bagajele si a plecat in Italia cu Nick Casciaro. Uite cum au fost surprinsi in aeroport!

La putin timp dupa ce s-a zvonit ca Loredana Groza s-ar fi despartit de Andrei Boncea, artista s-a afisat in compania castigatorului X Factor, Nick Casciaro. Cei doi au mers impreuna la petreceri exclusive in perioada sarbatorilor de iarna, iar acum au plecat intr-o vacanta in Italia.

Artista si tanarul al carui mentor a fost in cadrul show-ului de talente s-au fotografiat in aeroport, apoi pe autostrada in timp ce se aflau intr-o masina condusa de Nick Casciaro. Apropierea dintre ei a dat nastere speculatiilor, iar unii fani sunt de parere ca intre Nick si Loredana s-a infiripat o poveste de iubire. De asemenea, Loredana Groza a postat si cateva imagini din hotelul in care locuieste, dar si dintr-un studio de inregistrari.

„Felicitari, Loredana! Esti minunata. Romanca frumoasa si foarte talentata si desteapta, ne mandrim cu tine! Colaborare frumoasa va doresc. Ma bucur de reusitele voastre. Bravo, sunteti minunati!”, sunt cateva dintre mesajele internautilor.

loading...
Loredana Groza si Nick Casciaro petrec destul de mult timp impreuna, iar ipostazele in care s-au afisat in ultima perioada au ridicat multe semne de intrebare. Pentru a lamuri odata pentru totdeauna acest subiect, in cadrul unei emisiuni TV, Loredana Groza si Nick Casciaro au vorbit pentru prima data despre relatia lor.
Asa a fost sa fie, nu s-a intamplat nimic cu vreo intentie initiala. Iti dai seama cum m-am simtit cand am vazut ca e singur pe lume, de Craciun. (…) Lumea vrea povesti de dragoste. Cand esti pe scena, esti un personaj. Nu inseamna ca asta se intampla si in viata reala. Conteaza foarte mult chimia dintre cele doua personaje, masculin si feminin”, a spus Loredana Groza.

sursa: radioinpuls.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro