Mama iubitei lui Luca Reghecampf, atac dur la Corina Caciuc: „Dupa idila cu Kamara si cu 5 miliarde cati or mai fi fost…sa nu ajunga pe langa sotul meu!”

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului de la Universitatea Craiova si fosta gimnasta, Asiana Peng, formeaza un cuplu de mai bine de un an.

Tanara de 21 de ani a renuntat la gimnastica, desi se anunta a fiind una dintre cele mai promitatoare sportive de la noi din ultimii ani. Asiana a fost in centrul unui scandal dupa ce a fost exclusa din lotul de gimnastica in 2015, moment in care mama ei, Silvana Peng, i-a denuntat pe antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang pentru abuz.

Asiana si Luca se iubesc de ceva timp, petrecandu-si si sarbatorile impreuna, iar prima care a confirmat relatia a fost chiar mama fetei. Acum, Silvana Peng a vorbit despre cuplul format de Asiana cu fiul cel mare al lui Laurentiu Reghecampf si a avut replici taioase pentru antrenorul Universitatii Craiova si iubita acestuia.

„Asiana si Luca sunt un cuplu superb, se inteleg perfect. Da, domnul Reghecampf a gasit de cuviinta sa ii bage pe Luca, pe Razvan (n.r. fratele Asianei) si pe Asiana in firma cu domnisoara Caciuc. Sincer va spun, eu nu stiu de cand face domnisoara Caciuc afaceri, inainte sau dupa masterat? Stie chineza cumva? Sau viseaza ca dupa Dubai merge in China si ia si pe acolo vreun premiu international?

loading...
Ne-am vazut o singura data, anul trecut. In schimb, am fost de Anul Nou invitati acasa la mama lui, la doamna Marga, la Snagov. Femeia e un argint viu, va spun, se bucura ca ii calci pragul, e o femeie grozava, foarte curajoasa.

As prefera ca Luca sa nu ia nimic negativ de la nimeni. De aia eu am si spus ”nici nu vin sa va vad, eu trebuie sa stiu doar ca sunteti bine in relatia voastra”, a declarat Silvana Peng pentru FANATIK.

Intrebata despre iubita lui Laurentiu Reghecampf, Corina Caciuc, mama Asianei nu a avut cuvinte bune la adresa acesteia, in ciuda faptului ca cele doua nu s-au cunoscut personal.

„Ce va pot spune eu este ca nu o cunosc personal, dar s-a scris ca ii merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu as pune intrebarea de cand deruleaza afaceri cu China, ce tip de afaceri? Ma tem ca viseaza sa se foloseasca de copiii mei si de sotul meu ca sa se intample aceste lucruri. Or, in conditiile astea, poarta i se inchide.

Eu nu sunt dispusa ca nici o ”Gura de Aur” (n.r. asa zisa porecla a Corinei) sa ajunga pe langa niciun sot al meu si pe langa nici un chinez, ca ulterior sa am vreun regret. Pai cum a fost in stare sa mai desparta… Vedeti? Cred ca si asta este o arta. Vorbesc de aceasta tanara potenta de 29 de ani si nu de oricine, ci de o premianta international a Romaniei pentru calitati deosebite.

Cred ca ar fi trebuit, in mod normal, ca lucrurile sa se deruleze altfel. Indiferent de sentimente, cred ca acel copilas putea veni si dupa despartirea legala de actuala sotie. Mi se pare un spectacol macabru! Ce rost are sa spun mai mult?

Dupa ce si cat am citit, o vad pe aceasta Caciuc cam asa: dupa idila cu Kamara si cu 5 miliarde cati or mai fi fost inainte, ca nu i-a numarat nimeni, eu n-as fi facut in viata mea ce a facut aceasta Caciuc si cred ca nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu stiu ce sa zic, ca nu vreau sa arunc cu laturi in nimeni, dar eu nu accept asa ceva. Tine de un minimum de bun simt, cum sa ajungi sa desparti o familie? Oare nu te macina nimic, in interior, o viata intreaga? Nu ai remuscari? Nu platesti aceste polite?”, a adaugat mama iubitei lui Luca Reghecampf.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro