Mihaela Radulescu, noi detalii despre relatia la distanta cu Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu (52 de ani) formeaza un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani) din anul 2014. Pe 22 octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relatie. De curand, in emisiunea „Vorbeste lumea”, prezentatoarea TV a oferit noi detalii despre relatia ei cu Felix la distanta.

„Suntem impreuna deja de ceva vreme si nu ne-am despartit decat prin titlurile presei din Romania. Noi suntem mereu plecati, nu avem doar o casa. Locuim in Elvetia, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta ma ajuta, pentru ca nu spal, nu fac de mancare. Iar Felix… el e foarte zapacit. Nu stie niciodata care e stanga si care e dreapta. Are nevoie de mine in viata lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. In rest, avem o relatie perfecta. Chiar daca nu ne vedem multa vreme. Cred ca cel mai mult timp din relatia noastra il petrecem pe Facetime”, a declarat Mihaela Radulescu. Desi sunt impreuna de 8 ani, Mihaela si Felix nu-si doresc sa-si oficializeze relatia. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeasi varsta, oameni maturi care stiu ce vor de la viata. E altfel, nu e ca in familia traditionala romaneasca”, mai declara Mihaela Radulescu anul trecut, tot in emisiunea „Vorbeste lumea”.

„Nu vreau sa-mi fac planuri care sa nu-mi iasa! Nu vreau sa sufar! Nu stiu ce ne rezerva viata. Eu cu Felix ne-am despartit de vreo mie de ori in presa din Romania. In tot acest timp, noi ne-am vazut fericiti de viata noastra!”, a incheiat prezentatoarea.

„De la inceputul relatiei, toata presa din Romania a cautat ceva. Daca facea Felix vreo poza cu o fata, fan, gata… era noua iubita. Daca faceam eu poza cu vreunul, gata, era noul iubit. Am constatat ca este mult mai bine sa dau cat mai putine amanunte, pentru ca orice as da e tot ca ei”, mai spunea jurnalista in trecut, pentru VIVA!.

loading...
„Nu vad efortul pentru care as spune, cand vad ca pe noi ne desparte cineva cel putin o data pe luna. Oamenii prefera sa speculeze nefericirea si despartirea decat sa se bucure de fericirea altcuiva”, a incheiat atunci. Prezentatoarea TV a fost casatorita de trei ori. Prima casnicie, cea cu Bogdan Radulescu, s-a incheiat in 1987. 10 ani mai tarziu, din 1997 pana in 1999, Mihaela a fost casatorita cu actorul, artistul si omul de televiziune Stefan Banica Junior. Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, alaturi de care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro