Noi detalii explozive in scandalul lui Djokovic!

Liderul ATP a mers in Australia, fara sa fie vaccinat, insa bazandu-se pe faptul ca a fost infectat cu Covid-19 pe 16 decembrie, dupa cum sustin avocatii sai, printr-un document care atesta infectarea. Sarbul a obtinut o viza speciala, prin care i s-ar fi permis intrarea in Australia, care are reguli extrem de stricte legate de vaccinare, insa la intrarea in tara, viza i-a fost anulata de guvernul australian.

Djokovic a fost dus ulterior intr-un hotel de carantinare, iar de acolo a inceput un adevarat scandal, parintii acestuia declarand razboi Australiei, prin miscari de forta si declaratii prin care acuzau modul in care este tratat tenismenul si conditiile mizere in care ar fi fost obligat sa stea.

Testul pozitiv al lui Djokovic provoaca o controversa uriasa, in contextul in care tenismenul sustine ca a fost infectat pe 16 decembrie, iar in zilele urmatoare a fost surprins initial la un eveniment, in care a premiat mai multii copii, iar apoi in compania celor de la L’Equipe, pentru a primi un trofeu.

Jurnalistul Ben Rothenberg, specialist in tenis, a postat documentele prezentate de avocatii lui Djokovic in apararea sa, de astazi. Printre ele apare un test negativ la Covid-19, pe data de 22 decembrie, dar si cel pozitiv, de pe 16 decembrie.

loading...
Rothenberg a scanat codul QR atasat testului pozitiv al lui Djokovic, iar in urma scanarii, rezultatul apare ca fiind NEGATIV.


Cateva minute mai tarziu, jurnalistul a repetat experimentul, insa de aceasta data, dupa publicarea pe contul de Twitter a primelor dovezi, testul aparea ca fiind POZITIV.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro