Oana Roman, mesajul dur la adresa lui IPS Teodosie

La sfarsitul saptamanii trecute, cu ocazia Bobotezei, arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodise, a enumerat cateva dintre regulile pe care credinciosii trebuie sa le urmeze cu ocazia acestei sarbatori. Spusele prelatului au starnit un val de controverse in randul opiniei publice, iar Oana Roman s-a numarat printre cei care au reactionat la discursul arhiepiscopului.

Oana Roman s-a declarat indignata de cele spuse de prelat si a facut o postare in mediul online prin care il ataca dur:

Am vazut aberatiile pe care le debiteaza nu stiu ce episcop de pe la Constanta, nu stiu ce titlu, ce functie are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitiva, mai jos decat Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun „niste forme de viata”. Pentru ca-s niste forme de viata, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun si „nevertebrate”, pentru ca eu cred ca nevertebratele sunt cea mai joasa specie – a precizat Oana Roman, pe Instagram.

In urma acestei postari, Oana a fost criticata de unii utilizatori pentru cuvintele adresate arhiepscopului. Sincera sa fiu, mereu am avut o retinere in a te urmari ca persoana publica, cum te consideri. Crede-ma, imi este penibil mie sa te vad din greseala in vreo emisiune TV pentru ca esti, practic, o nevertebrata care se revarsa cand sta jos. (…) Tu esti una dintre vedetele inchipuite. Faptul ca iti permiti sa vorbesti asa si sa caracterizezi un episcop doar ca sa ai vreun subiect de discutie, ma face sa cred ca, probabil, parte din populatie isi are stramosii in maimute ca tine – i-a transmis un internaut Oanei Roman.

loading...
Esti o nesimtita, obraznica per total, prin tot ce faci si spui. Ti-as spune mai multe, dar vad ca esti limitata grav in multe aspecte si nu duci conversatii complicate. Hai, spor la hate! – i-a spus o alta persoana.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro