Oana Zavoranu a sunat la 112 dupa ce sotul ei a fost amenintat

Un nou scandal a avut loc, miercuri dupa amiaza, in trafic, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei. Oana Zavoranu a fost cea care a sunat la 112 dupa ce sotul ei a fost amenintat cu un cutit.

Oana Zavoranu a sunat la 112 reclamand ca sotul sau, aflat la volan, a fost amenintat cu un cutit de soferul altei masini, in urma unei neintelegeri in trafic.

„Sunt la politie. Ii fac plangere penala unui dement care a iesit cu cutitul la noi in trafic la iesirea din Azuga. La un moment dat cand a vrut Alex sa intre intr-o depasire pe linie discontinua sa inaintam in coloana, un psihopat a pus masina perpendicular in fata noastra, pe linia opusa si a iesit cu cutitul la noi”, a declarat Oana Zavoranu pentru spynews.ro.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Politiei Prahova, apelul a fost primit in jurul orei 13:00, femeia reclamand ca a fost implicata intr-un conflict in trafic, pe raza statiunii Busteni de pe Valea Prahovei.

loading...
„Politistii au demarat, de indata, activitati pentru identificarea si depistarea celor doua autoturisme implicate, procedand la oprirea regulamentara a acestora, pe raza orasului. Din primele verificari efectuate s-a stabilit faptul ca pe fondul unor neintelegeri in trafic, unul dintre conducatorii auto implicati s-a deplasat la celalalt autoturism si ar fi adresat injurii si amenintari barbatului aflat la volan, avand asupra sa un obiect taietor-intepator”, informeaza oficialii IPJ Prahova, transmite News.ro.

Surse din politie au declarat ca unul dintre soferi l-a amenintat pe celalalt cu un cutit. Toti cei implicati au fost condusi la sediul politiei pentru a fi audiati in cadrul unui dosar in care se fac cercetari pentru infractiunea de amenintare.

Este al treilea dosar deschis de politisti in urma unor scandaluri in trafic in zona localitatilor de pe Valea Prahovei. In a doua zi a anului o bataie intre soferi in statiunea Busteni a fost filmat de un alt participant la trafic, cu o camera de bord. O zi mai tarziu, mai multe persoane s-au batut pe DN 1, in zona Comarnic, din cauza unui sofer care a depasit coloana de masini. Printre cei implicati se afla, conform imaginilor filmate de un martor, o femeie cu un copil in brate.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro