OANA ZAVORANU ISI CUMPARA CASA IN AMERICA, ALATURI DE SOT.

Oana Zavoranu ia in calcul sa-si achizitioneze, alaturi de sot, o proprietate in Statele Unite. Ex-prezentatoarea TV isi doreste sa stea sase luni pe an departe de Romania, fiind satula de toate scandalurile autohtone, care o deranjeaza enorm.

Oana Zavoranu are de gand sa plece din Romania, dar nu definitiv. Impreuna cu sotul ei, vrea sa ajunga in SUA, loc pe care il considera potrivit pentru ea.

“Vrem sa plecam in America si sa ne ajute Dumnezeu sa stam si acolo si aici. Am scapat de oamenii toxici care nu vor sa evolueze. Eu daca nu consider ca ceva-ul ala nu este la nivelul meu, eu ma opresc. Astept sa vina numai bine. La inceputul anului mi-am facut o lista cu sotul meu si ne-am propus ce vrem sa se intample anul acesta”, a declarat Oana Zavoranu, la Antena Stars.

In Statele Unite, Oana Zavoranu nu accepta sa stea in chirie, intentioneaza sa-si achizitioneze o casa, unde sa locuiasca alaturi de sot.

loading...
“Sa ajung sa imi iau acolo o proprietate cu sotul meu si sa stam jumate acolo si jumate aici. Sper cat mai curand”, a mai precizat Oana Zavoranu.

Din anul 2018, Alex Ashraf si Oana Zavoranu sunt casatoriti. Cei doi se ocupa de afaceri de succes si sunt impliniti atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Clinica medicala pe care bruneta a infiintat-o in anul 2017 este una dintre afacerile in care se implica amandoi.

“Banii i-am investit intr-o clinica medicala care este si asta un succes cu mult peste asteptari pentru mine si un motiv de mandrie pentru ca de la o clinica m-am extins in trei locatii”, spunea Oana Zavoranu.

Cuplul se ocupa de 11 firme care opereaza in diferite domenii, precum: interpretare artistica, activitati fotografice sau comert cu produse cosmetice si de parfumerie. O suma considerabila a fost investita chiar de Oana Zavoranu pentru a lansa un parfum de succes.

“Am investit intr-un parfum care, la fel, a fost un succes enorm si de pe urma caruia am castigat foarte multi bani, bani facuti pe numele meu si seriozitatea mea fata de brandul pe care il reprezint”, a spus bruneta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro