RONA HARTNER, DEZVALUIRI DESPRE RELATIA CU FOSTUL SOT. CEI DOI AU PETRECUT SARBATORILE IMPREUNA

Rona Hartner a trecut prin momente dificile dupa ce a divortat de Herve Camilleri. Cu toate acestea, in prezent relatia celor doi este mult mai buna. Mai mult, artista a dezvaluit ca a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de fostul sau partener.

Desi Rona Hartner s-a casatorit cu speranta ca va trai alaturi de barbatul iubit pana la adanci batraneti, lucrurile nu au stat deloc asa. Din cauza neintelegerilor cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar in data de 17 septembrie 2021 au divortat oficial la notar. Momentul nu a fost deloc usor pentru niciunul dintre ei, insa dupa cum a declarat chiar vedeta, despartirea a fost inevitabila.

Recent insa, in cadrul emisiunii ”Vorbeste lumea”, Rona Hartner a dezvaluit ca a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de fostul sot, de mama acestuia, dar si de fiica sa.

”L-am vizitat pe fostul sot de sarbatori. Am petrecut cu fosta soacra si cu fata mea, in familie cum ar fi. Am mancat impreuna curcan frantuzesc si am dansat de ma dor muschii si acum. Cu Herve am decis sa nu mai vorbim decat o data pe luna, pentru ca creeaza dependenta. Suntem prea apropiati dupa divort”, a declarat Rona Hartner, potrivit click.ro.

Actrita a explicat si de ce a decis sa se separe de Herve Camilleri: „Nu se mai putea, eram doi artisti in acelasi loc. Prea asemanatori, prea unu la unu. Nu ma mai casatoresc in viata mea cu un artist! El se ruga la alte ore decat orele mele. Pana si alta muzica ascultam”.

loading...
„Data trecuta cand am divortat am stat 10 ani singura. Si acum vreau sa stau singura sa mai gandesc de ce oare divortez eu asa tot timpul. Vreau sa-mi refac viata, dar nu cu un artist”, a completat vedeta.

Dupa separarea de Herve Camilleri, artista a fost destul de discreta in ceea ce priveste viata sa personala. Recent insa, si-a deschis sufletul in cadrul unui interviu pentru CANCAN.RO si ne-a marturisit cum a reusit sa treaca peste divort.

Artista a dezvaluit si ce a invatat din aceasta experienta si chiar le-a dat cateva sfaturi pretioase femeilor care trec printr-un asemenea esec amoros.

„Oare cine sa-mi fie mereu alaturi in viata! Mama, ca de obicei (rade). Acum s-a mutat la mine, pentru 6 luni. Avea nevoie sa ma vada. Sunt la modul hotel de 5 stele, cu cel mai mare sef acasa. Ea face mancare, face orice. Vrea sa ma vada ca ma reconstruiesc, ca imi este bine. Mamele, curajoasele noastre, ele iti sunt mereu aproape.

Nu m-as mai casatori niciodata, caci vreau sa fiu consacrata misiunii lui Dumnezeu. Insa, daca as gasi o persoana care ar intelege ca sunt complet libera, fiind totusi casatorita, poate as accepta, dar e greu. Eu sunt ca un peste pe care incerci sa-l prinzi cu mana. Crezi ca ai pus mana pe mine, dar sar! Daca as gasi o persoana care sa inteleaga libertatea mea completa si faptul ca vreau sa fac numai bine, as accepta”, marturiseste Rona.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro