Accident vestimentar in fata paparazzilor.

Lauren Goodger este una dintre vedetele preferate ale paparazzilor. Star de reality show, Lauren nu ii dezamageste niciodata pe fotografii aflati in cautare de senzational.

Vedeta in varsta de 33 de ani a fost surprinsa cand venea de la sala intr-o pereche de colanti transparenti. Vigilenti, paparazzii au surprins totul. Acuzata adesea ca si-a pus implanturi in fese, Laurn a negat ca ar fi facut acest lucru. Mai mult, a zis ca e gata oricand sa faca o radiografie fesiera ca sa demonstreze ca este naturala. “N-am implanturi, am doar un fund mare!”

Devenita celebra in urma aparitiei intr-o emisiune de tip reality show, Lauren a ramas in atentia presei prin outfiturile sale la limita decentei. Desi nu are chiar o silueta 90-60-90, formele sale voluptoase ii atrag pe multi barbati. Vedeta nu a facut un secret din faptul ca a apelat la operatii estetice pentru a arata astfel.
loading...
Vedeta britanica face senzatie si pe retelele de socializare. Pe Instagram isi intretine cei aproape 800.000 de fani cu poze in ipostaze incendiare.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro