Anamaria Prodan, noi acuze catre Reghecampf dupa declaratiile facute

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se afla in plin proces de divort.

Laurentiu Reghecampf (46 ani) a clarificat situatia cu Anamaria Prodan (49 ani). Antrenorul a precizat ca acesta nu mai forma un cuplu cu impresarul de mai bine de un an si ca rennoirea juramintelor la biserica, din vara anului trecut, a fost un eveniment premeditat de catre, inca, actuala sa sotie, deoarece a fost anuntat ca este asteptat in fata a 200 de invitati si 3 camere de luat vederi.

La auzul acestor declaratii, Anamaria Prodan a tinut sa-i dea replica lui Reghecampf si a relatat un episod de la acel eveniment, cand Corina Caciuc (30 ani) il teroriza pe tehnician cu telefoanele, chiar in timpul slujbei din biserica.

Il prindeam non-stop, imi era rusine de lumea care ma oprea si imi spuneau toti: ‘Vezi, ma, ca barbata-tu’ iar trage de ea’. Eu sunt locomotiva care a tras toata acesta familie. El investea in femei. Are amanta de 8 ani, ii deschide business-uri femeii. Eu stiu si cine e femeie, fata se ascunde de rusine, de rusine ca nu mai scapa de el.

loading...
Noi n-am stiut nici macar in ziua petrecerii, ca in biserica, unul dintre prietenii comuni ii tinea telefonul si amanta il teroriza. Imi doresc sa dispara definitiv!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Acces Direct.

La podcastul „Acasa la Maruta”, Laurentiu Reghecampf a precizat ca el a fost principala sursa de venit in familie si ca zecile de milioane de euro pe care le-a castigat in Arabia Saudita stau marturie. Insa, inca actuala sotie a tehnicianului Universitatii Craiova sustine ca acesta a luat o groaza de bani de la mama ei, Ionela Prodan, fara a-i mai restitui.

Anamaria Prodan: „Cand am gasit odarul era sa fac infarct”
„Cand am gasit dosarul era sa fac infarct. Eu nu am stiut de jumatate din acesti bani. El se ducea si mama il punea sa semneze cu martori ca a luat acesti bani. Imi spunea mama: ‘Tu nu poti sa decazi’. L-a iertat de nenumarate ori, cand stia cu ce nenerocite de femei umbla si il invata ca pe propriul copil cum sa nu dea prilej discutiilor: ‘Reghecampf e gasca orasului, Reghecam pleaca cu prostituate’. Noi ne-am chinuit teribil.

Reghecampf nu mai are bani de foarte multi ani. Mi-a pus microfoane in casa. Le-am gasit in prima noapte cand am venit din Dubai, acum 7 luni. Statea si ne urmarea noaptea cum dormim in pat cate 5-6 ore. Noi, cand am intrat ultima data, cand amandat il injura, a trebuit sa puna parola la mail-urile pe care le aveam numele amantei si anul ei de nastere. Am incremenit toti! Si a inceput sa planga din nou, ca nu le-a pus el ca i le-a pus asta!

A furat coitanerele, toata munca noastra de 5 ani, bunuri comune, scoase din fama si ascunse. Toata lumea spune ca le-a luat asta si sunt pe la Deva. Tu erai Soare acasa si amanta de scuipa, te injura, te batea.

Il iubesc pe Laurentiu Reghecampf, nu iubesc ce astazi toata Romania vede”, a declarat Anamaria Prodan.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro