Laurentiu Reghecampf, acuzatii grave la adresa Anamariei Prodan

Laurentiu Reghecampf si-a spus partea de poveste la podcastul „Acasa la Maruta”. Antrenorul a vorbit deschis despre divortul de Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf sustine ca o parte din declaratiile Anamariei Prodan nu sunt adevarate. Acesta a declarat ca nu a profitat niciodata de banii Ionelei Prodan.

„Ma minunez cand vad ce spune. Cum sa ramai pe strazi? Ai doua case la Snagov, ai case in Bucuresti. Una este cumparata de Ionela Prodan, tot a ei este. Poate ne-a dat Ionela bani ca aveam nevoie de ceva. Dar i-am inapoiat. Sau i-a dat Anamariei, era fiica ei. Nu am profitat niciodata de Ionela Prodan. Tot stau sa ma intreb ce are de castigat Anamaria prin aceasta denigrare. Am auzit ca ii pune numele Prodan lui Bebe. Nici nu o cheama Prodan. O cheama Anamaria Dumitrescu. Nu stiu de unde a venit Prodan. Ca pe Ionela o chema Tanase. I-am spus Anamariei ca o chema Tanase, ca asa era numele tatalui ei. O cheama Anamaria Reghecampf. Cand am cunoscut-o o chema Anamaria Dumitrescu”, a spus Reghecampf.

In plus, antrenorul a povestit ca i-a cumparat cadouri Anamariei cu banii produsi de el si ca si-a construit singur cariera.

loading...
„Eu am fost singurul din familie care castiga bani. Niciodata nu i-am zis “nu” si daca voia sa isi cumpere geanta de crocodil. Cred ca are 14 genti. Ce sa facem acum? La partaj sa ii tai crocodilul de pe geanta? Ea poate sa spuna ce vrea. Nu are cum sa spuna ca ea a adus banii. Eu am castigat cateva zeci de milioane de euro. Am avut contracte, am platit taxe. Ea nu m-a dus nicaieri. Asta e ironia”, a mai spus Reghecampf.

“E urat cand spune lucrul acesta. Si ea datorita mie, a cunoscut multi fotbalisti. Sa spuna ea ca m-a facut antrenor. Ok, m-ai pus tu antrenor la Steaua. Cu toate ca nu este adevarat. Daca eu nu aveam valoare? Jigneste ca vrea. O face intentionat. Cand spune ca sunt banii lui mama… Ce, era Ionela Prodan seicul de la Al Wahda sau de la Hilal? Niciodata nu am avut discutii de acest gen. Pentru Sarah si Rebecca, in ultimii trei ani, sunt cateva sute de mii… e urat rau de tot. Eu pentru Luca nu am facut atatea cate am facut pentru Rebecca. Faci o socoteala cand ajungi acasa. Nu am facut atatea pentru Rebecca cat am facut pentru Luca. Le-am spus tuturor ca am sa fac pentru toti cand vine momentul”, a adaugat acesta.

De asemenea, Laurentiu Reghecampf a povestit si faptul ca Anamaria Prodan i-a spart mailurile, telefoanele, conturile de la banca.

„In Emirate i-am facut un Icloud. Fiind minor, trebuia sa aiba mail-ul meu. La un moment dat a spart toate placile, mail-ul meu, telefoanele. Am intrebat-o ce vrea sa faca cu asta? Daca stau si le iau si ma gandesc, zici ca e regizor de film. Daca traia Sergiu Nicolaescu ii dadea premiu. Poti sa iti trimiti mail-uri. Daca are Icloud-ul meu. Mi-a spart contul de la banca. A scris de la mail-ul lui Bebe catre banca. A vazut tot ce am cheltuit. E mare hacker. Nu poti sa creezi asa ceva. Nu stiu ce face cum face. Ma tot ameninta. Mai mult decat a facut ce sa mai faca?”

Laurentiu Reghecampf a povestit si un episod stanjenitor pe care l-a trait cu Anamaria Prodan in Dubai.

„Am avut o discutie cu ea. M-a chemat presedintele clubului la un antrenament. A postat o poza din piscina in Dubai, aproape dezbracata cu Burj Al Arab. M-a chemat presedintele si mi-a spus ca Burj Al Arab este un simbol. M-a rugat sa nu faca alte poze. I-am spus si ea imi zicea ca nu are ea treaba cu presedintele. M-a deranjat cand a facut poza dezbracata la oglinda cu gentile? Ai 45 de ani. Si fetele i-au spus: “Suferi de ceva? Faci bani pe Instagram?”. Si Bebe i-a spus ca nu e ok. Nu puteai sa iesi ca erau 25 de poze, nu puteai sa bagi sarmaua in gura fara poza. Dar asa a trebuit”.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro