Reactia Printului Charles dupa anuntul Reginei Elisabeta

Printul Charles si-a felicitat mama cu ocazia celebrarii a 70 de ani de domnie si a transmis ca este „profund onorat” de faptul ca i-a acordat „sotiei sale dragi”, Camilla, titlul de regina consoarta dupa preluarea tronului.

Regina Elisabeta a dat asigurari ca ducesa de Cornwall va fi numita regina consoarta atunci cand Charles va deveni rege, intr-o declarattie istorica, cu ocazia Jubileului de platina, punand capat anilor de incertitudine cu privire la aceasta problema.

Charles si Camilla au fost „miscati si onorati” de gestul reginei, a transmis Clarence House.
loading...
„In aceasta zi istorica, sotia mea si cu mine ne alaturam voua in felicitarea Majestatii Sale Regina pentru remarcabila realizare de a servi aceasta natiune, Regatele si Commonwalth timp de 70 de ani. Devotamentul Reginei pentru bunastarea intregului popor inspira si mai multa admiratie cu fiecare an ce trece. Suntem profund onorati de dorinta mamei mele. Am cautat impreuna sa slujim si sa sprijinim Majestatea Sa si oamenii din comunitatile noastre, iar draga mea sotie a fost sprijinul meu constant pe tot parcursul. Acest Jubileu de platina fara precedent ne ofera oportunitatea de a ne uni pentru sarbatorirea Reginei, prin exemplul careia vom continua sa fim condusi anii urmatori”, a transmis Printul Charles, conform dailymail.co.uk.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro