Reghe, prima iesire publica in plin divort!

Laurentiu Reghecampf a dat totul din casa despre separarea de Anamaria Prodan! Ce declaratii a facut antrenorul?

Recent, Laurentiu Reghecampf a fost invitat in podcast-ului lui Catalin Maruta, acolo unde a facut o serie de dezvaluiri despre separarea dintre el si celebra impresara, Anamaria Prodan. Antrenorul a vorbit, fara ocolisuri, despre mama baiatului lui, explicand ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi.

Laurentiu Reghecampf a explicat ca in ceea ce priveste bunurile celor doi, majoritatea cadourilor au fost cumparate de el. Mai mult decat atat, antrenorul a mai spus ca Anamaria Prodan este plina de ura si de rautate, iar in acest moment, acesta o respecta pe cea care i-a fost sotie doar pentru ca este mama fiului lui, Laurentiu Reghecampf Junior.

Divortul dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan a zguduit o tara intreaga, iar dupa ce impresara a facut o serie de dezvaluiri despre relatia sa cu antrenorul, acum Reghe a vorbit pentru prima data despre ce s-a intamplat, de fapt, intre el si cea care i-a fost sotie.

In prima faza, antrenorul a explicat ca lucrurile pe care Anamaria Prodan le-a facut sunt foarte urate, iar acesta a specificat ca mai intai ar fi trebui ca impresara sa analizeze situatia si sa observe daca ea a procedat mereu corect in relatia cu el.

loading...
„In primul rand, ce a facut Ana este foarte urat. Uita-te la tine in primul rand, ce ai facut tu, analizeaza-te pe tine, ai fost tu cea mai corecta, ai facut tu cum trebuie lucrurile in relatia cu mine si eu am gresit mereu?! Nu mai vad nimic, adica pentru mine este egal cu zero, doar respectul ca este mama lui Bebe, in rest nimic.”, a marturisit Laurentiu Reghecampf.

De asemenea, intre cei doi au fost mai multe discutii privind bunurile comune, iar la un moment dat, Anamaria Prodan a declarat ca Laurentiu Reghecampf ar fi plecat cu ceasurile scumpe ale impresarei. Cu toate acestea, barbatul sustine ca acest lucru este departe de a fi real, asta pentru ca i-a facut numeroase cadouri scumpe vedetei, iar de fiecare data cand aceasta isi dorea ceva, el nu o refuza niciodata.

Totodata, intr-un interviu acordat cu ceva timp in urma, Anamaria Prodan a mai spus ca averea pe care cei doi o aveau impreuna era, de fapt, mostenirea lasata de mama sa, Ionela Prodan, insa Laurentiu Reghecampf a mai specificat ca de-a lungul carierei sale a facut mai bine de cateva zeci de milioane de euro, la randul sau.

„La un moment dat a zis ca i-am luat ceasurile. Pai a vrut ceas pe care il are Richard Mille, am dat 100.00 de euro. Mie daca imi spunea ca vrea geanta de 75.000 de euro, de crocodil, de nu stiu care. Niciodata nu i-am zis nu, poate sa declare ce vrea dar nu poate sa spuna ca ea a adus banii, eu am castigat cateva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama, pe bune acum. Ce, era Ionela Prodan cumva seicul de la Al Hilal. Eu i le-am cumparat, absolut, pot sa spun tare, raspicat. Am si facturile!”, a mai spus Laurentiu Reghecampf.

Astfel, antrenorul a mai completat, spunand ca Anamaria Prodan este plina de ura si de rautate, iar toate actiunile sale din prezent ii vor face rau fiului lor, in viitor.

„E plina de ura, de rautate, mojicie, vorbeste foarte urat, face lucruri care o sa-i dauneze la un moment lui Bebe.”, a mai adaugat antrenorul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro