Un soldat ucrainean s-a sacrificat si s-a aruncat in aer, ca sa opreasca tancurile Rusiei

Un soldat ucrainean s-a sacrificat si s-a aruncat in aer ca sa opreasca tancurile Rusiei care invadau Ucraina – a anuntat Statul Major al Fortelor Armate ale Ucrainei.

Totul s-a intamplat dupa ce armata Ucrainei a decis sa arunce in aer un pod, ca sa opreasca tancurile rusesti.

Din pacate, soldatul care a primit aceasta misiune nu a mai avut timp sa fuga, astfel ca a aruncat in aer podul si a murit si el.

”In aceasta zi grea pentru tara noastra, cand poporul ucrainean se confrunta cu ocupantii rusi din toate directiile, unul dintre cele mai grele locuri de pe harta Ucrainei a fost intersectarea din Crimeea, unde unul dintre primii inamici s-a intalnit cu un batalion separat.

loading...
Ca sa opreasca inaintarea coloanei de tancuri, s-a luat decizia de a darama Podul rutier Geniche. Un inginer din batalionul separat, Skakun Vitali Volodimirovici, a fost chemat pentru a indeplini aceasta sarcina. Podul a fost minat, dar nu a avut timp sa iasa de acolo. Potrivit cuvintelor fratilor nostri, Vitali a anuntat ca arunca podul in aer.

A avut loc imediat o explozie. Fratele nostru a fost ucis. Actul sau eroic a incetinit semnificativ inaintarea inamicului, permitand unitatii sa se mute si sa organizeze apararea. Comandamentul Corpului Marin va solicita comandamentului superior acordarea distinctiei de stat marinarului Skakun Vitali Volodimirovici.

Invadatori rusi, sa stiti, sub picioarele voastre va arde pamantul! Vom lupta cat vom trai! Si cat vom fi in viata ne vom lupta!”

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro