Bianca Dragusanu, interventie estetica neasteptata.

Bianca Dragusanu a facut recent o vizita la cabinetul medicului estetician pentru a-si face o noua interventie. De data aceasta, Bianca a dorit sa schimbe ceva la aspectul mainilor. Stim deja ca fosta sotie a lui Victor Slav este o impatimita a interventiilor estetice de tot felul si a declarat in nenumarate randuri ca nu se va opri din modificarile fizice pe care si le face pana nu va atinge “perfectiunea”. Asadar, a venit acum momentul imbunatatirii aspectului pielii din zona mainilor.

Interventia la care a apelat Bianca, mezoterapia, denumita si “cocktail-ul frumusetii” reprezinta un tratament minim-invaziv realizat cu ace speciale prin care se injecteaza in piele diverse substante cu un aport nutritive semnificativ – acid hialuronic, vitamine, enzime, hormoni, minerale si antioxidanti. Procedura are ca efect hidratarea cutanata si ofera un aspect catifelat, proaspat si luminos al pielii. Mezoterapia se face cel mai adesea la nivelul fetei.

Bianca le-a explicat fanilor pe Instagram ca s-a dorit sa faca o astfel de interventie pentru ca si mainile trebuie ingrijite la fel ca orice alta parte a corpului.

Am decis ca astazi sa-mi fac un fel de mezoterapie la maini. Nu de alta, dar trebuie sa ne ingrijim cu totul, nu doar fata, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sani. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie imi place sa fiu frumoasa, frumusetea presupune anumite sacrificii. Atunci, sa-i dam drumul – a spus Bianca Dragusanu, intr-un Instastory, in dreptul unei fotografii in care le arata tuturor cum ii este injectat “cocktail-ul” in maini.

loading...
In urma cu cateva saptamani, Bianca anunta ca renunta la acidul hialuronic din buze pentru ca s-a saturat sa vada femei care ii copiaza look-ul. Pentru mine a fost un soc sa ma vad dintr-odata, dupa aproape 15 ani, cand eram obisnuita cu crenvurstii aia, pentru ca toate s-au facut asa. Se duceau cu poza mea la cabinet si spuneau ca vor sa arate ca mine. Eu nu mai vreau sa fiu asa, vreau sa fiu altfel – a explicat Dragusanu.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro