Civilii din Ucraina se lupta cu mainile goale cu blindatele Rusiei

Mai multi ucraineni furiosi au fost filmati in timp ce strigau unor soldati rusi ca sunt ”invadatori” si ”ucigasi”, incercand sa blocheze un convoi al armatei Rusiei.

Filmarea a aparut in timp ce fortele Moscovei continua invadarea Ucrainei, insa soldatii si cetatenii ucraineni deopotriva opun o rezistenta acerba impotriva armatei lui Vladimir Putin .

Primul videoclip – noteaza Daily Mail – arata cel putin 30 de ucraineni furiosi, confruntandu-se cu un convoi militar rus format din cel putin sase vehicule in Melitopol, in sudul tarii, oprind inaintarea coloanei.

Barbatii si femeile curajosi par sa nu fie descurajati de rusul care iese dintr-un 4×4 cu o mitraliera pe care o indreapta spre convoi, apoi ii ameninta cu arma si trage in aer.

Ba mai mult decit atat, protestatarii ucraineni reusesc sa opreasca cu mainile goale convoiul militar rusesc si arunca cu insulte la adresa soldatilor invadatori.

loading...
Ucrainenii furiosi pot fi auziti spunandu-le rusilor ca sunt ”invadatori” si „ucigasi”, apoi cineva trage in aer focuri de avertisment, incercand sa-i sperie pe protestatari, sa-i faca sa paraseasca drumul.

Dar ucrainenii refuza sa dea inapoi. In schimb, soldatul rus se baga inapoi in vehiculul sau blindat 4×4, care lumineaza intermitent cu lumini albastre.

Apoi, un camion blindat se apropie de protestatarii ucraineni in ceea ce pare a fi o incercare de a-i forta sa dea inapoi, dar cetatenii … raman neinfricati.

Multi dintre ei pot fi vazuti in filmare incercand sa opreasca acel camion cu soldati rusi cu mainile goale – camion care voia sa faca loc celor sase vehicule marcate cu ”Z”, care asteaptau in spate.

In a doua filmare de mai sus putem vedea un grup de cel putin 30 de ucraineni furiosi care ataca ceea ce pare a fi un vehicul blindat rusesc singuratic in Kupiansk, langa cel de-al doilea oras ca marime al Ucrainei, Harkiv, in estul Ucrainei.

Protestatarii alearga si sar pe vehiculul Rusie, care este fortat sa incetineasca in timp ce ucrainenii furiosi il inconjoara.

Un barbat sare pe capota si parbrizul vehiculului, incercand de doua ori sa treaca prin geam chiar in timp ce soferul conduce inainte.

Apoi vehiculul militar forteaza iesirea prin multimea care flutura steaguri ucrainene si fuge cu viteza.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro