Controale la benzinarii.

In urma exploziei de preturi ale carburantilor la unele benzinarii din tara Guvernul a solicitat ANPC, ANAF si Consiliului Concurentei sa controleze retelele de vanzari.

Pana in acest moment au fost controlate de catre ANPC peste 70 de statii care vand carburanti si au fost aplicate amenzi de circa 370.000 de lei, dintre care suma de 100.000 de lei a aplicata unui furnizor din Romania care detine 215 de statii. Pe langa amenda firma a primit si un ordin ANPC de incetare a practicilor incorecte, dupa cum a anuntat Dan Carbunaru, purtatorul de cuvant al guvernului, la finalul sedintei de guvern.

Proprietarul benzinariei din Beius, devenit celebru pentru ca a cerut un pret de 11 de lei pe litru, a fost amendat cu 35.000 de lei si a primit si un ordin de incetare a practicilor incorecte, care include si obligatia de a reveni la pretul anterior.
loading...
Inspectorii ANPC au dat alte patru decizii de incetare a practicilor incorecte si de revenire la conditiile comerciale inainte de momentul respectiv in judetele Cluj si Galati.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro