De ce ar avea Putin fata umflata. Indiciile care sugereaza ca ar suferi de o boala grava

Odata cu invadarea Ucrainei de catre Rusia, zvonurile potrivit carora Vladimir Putin ar fi bolnav s-au intetit.

1. Infatisarea lui Putin
Presedintele rus pare mult mai umflat in zona fetei si a gatului in ultima vreme. Acest fapt a dus la zvonuri potrivit carora Vladimir Putin ar fi sub un tratament cu steroizi.

Efectele secundare ale tratamentelor cu steroizi duc la riscul crescut de aparitii ale infectiilor, dar si schimbari de comportament si stare.

„Uneori, steroizii luati in cantitati prea mari pot duce la confuzie sau schimbari in modul de a gandi”, a explicat o organizatie ce ofera asistenta persoanelor bolnave de cancer, potrivit Telegraph.

  1. Mesele lungi
    Persoanele cu o imunitate scazuta sunt predispuse la contractarea coronavirusului si a altor infectii si cel mai probabil vor avea o forma severa a bolii.

Au existat multe speculatii dupa ce Vladimir Putin si Emmanuel Macron au stat la capetele opuse ale unei mese lungi de 4 metri.

loading...
De asemenea, in timpul unei intalniri televizate, Putin si ministrul de externe Sergei Lavrov au stat la o alta masa extrem de lunga.

Cazurile de coronavirus au crescut in ultima vreme in Rusia, insa Putin a fost izolat de lume cu mult inainte de asta.

Cei mai multi dintre cei care voiau sa ia contact personal cu presedintele Rusiei erau nevoiti sa stea in carantina intr-un hotel, timp de 2 saptamani, inclusiv politicieni si oameni de afaceri.

De asemenea, au existat marturii potrivit carora ar exista un tunel care duce la biroul sau, in care vizitatorilor li se aplica un spray cu dezinfectant.

Vladimir Putin a declarat ca s-a vaccinat cu serul Sputnik, insa nu exista nicio dovada in acest sens.

3. „Ceva nu este in regula cu Putin”
Senatorul republican Marco Rubio a sugerat ca „ceva nu este in regula” cu Putin.

Marco Rubio nu este adeptul teoriilor conspirationiste, insa este republicanul de rang inalt din Comisia de informatii a Senatului. Ca atare, vede informatii clasificate despre care nu poate vorbi. Cu toate acestea, el poate lasa indicii.

„Mi-as dori sa pot impartasi mai multe, dar deocamdata pot spune ca este destul de evident ca ceva nu este in regula cu Putin. El a fost intotdeauna un ucigas, dar acum problema lui este diferita si semnificativa”, a spus acesta.

  1. Un profesor universitar rus sustine ca Putin are Parkinson si cancer
    In noiembrie 2020, profesorul universitar Valery Solovei, a sugerat ca Putin ar fi bolnav de Prakinson si cancer.

La acea vreme, purtatorul de cuvant de la Kremlin sustinea ca declaratiile sunt „fara sens” si ca „totul este in regula cu presedintele”.

sursa: stirileprotv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro