O actrita celebra i-a luat apararea lui Will Smith dupa ce acesta l-a lovit in figura pe Chris Rock

Dupa incidentul incredibil petrecut in direct la gala Premiilor Oscar 2022, cand Will Smith l-a lovit in figura pe Chris Rock, actorul a fost pus la zid de mai toata lumea. O actrita celebra i-a luat apararea.

Tiffany Haddish, celebra actrita de stand-up comedy desemnata de revista Time, in 2018, in topul celor mai influente 100 de personalitati din lume, i-a luat apararea lui Will Smith.

Dupa ce a vazut reactia publicului si a vedetelor de la Hollywood, actrita a declarat ca gestul lui Will Smith a fost „cel mai frumos” din cate a vazut. Explicatia?

„Am vazut un barbat de culoare care si-a aparat sotia. Asta a insemnat mult pentru mine. Ca femeie, care nu a fost protejata, ca cineva sa spuna Nu mai pomeni numele sotiei mele, lasa-mi sotia in pace, asta este ceea ce un sot ar trebui sa faca, nu? Sa te apere pe tine. Iar asta a insemnat enorm pentru mine”, a spus Tiffany Haddish pentru revista People.

loading...
Will Smith a impartit lumea filmului de la Hollywood in doua, dupa ce a reactionat violent la o gluma a colegului de breasla Chris Rock. El l-a lovit in figura pe actorul de 57 de ani, lasand pe toata lumea fara reactie. Vezi incidentul AICI!

La scurt timp dupa, Academia Americana de Film a emis o declaratie publica, in care condamna orice act de violenta in cadrul galelor sale.

„Academia nu accepta violenta sub nicio forma.

In aceasta seara, suntem incantati sa sarbatorim castigatorii nostri in cadrul celei de-a 94-a gale a Premiilor Oscar, care merita acest moment de recunoastere din partea colegilor lor si a iubitorilor de film din intreaga lume”, au scris pe Twitter reprezentantii Academiei Americane de Film.

Politia din Los Angeles s-a autosesizat in acest caz si a facut primele declaratii.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro