O refugiata din Ucraina a trecut granita in Ungaria cu valize pline cu euro si dolari

Sotia unui politician din Ucraina a trecut granita in Ungaria cu aproape 29 de milioane de dolari si un milion si jumatate de euro cash. Banii erau pusi in mai multe valize.

Potrivit unui fost jurnalist si politician, Serghei Luscenko, ar fi vorba despre Anastasia Kotvitkaia, sotia unui fost deputat – Igor Kotvitki. Acesta ar fi mana dreapta a lui Arsen Avakov, un politician influent, banuit de coruptie. Barbatul ar fi fost ministru de Interne pana anul trecut in vara, cand si-ar fi dat demisia la cererea lui Volodimir Zelenski.

Sotia politicianului a trecut frontiera cu o masina inmatriculata in Ungaria, potrivit 24tv.ua, condusa de un cetatean ungar.

Dupa ce a trecut granita cu usurinta din Ucraina, in Ungaria femeia a fost controlata. Vamesii au pus-o sa declare intreaga suma pe care o avea, iar procurorii de la Kiev au deschis o ancheta.

loading...
Politia de frontiera din Romania au descoperit in masina unor refugiati ucraineni sume imense
Politia de frontiera a descoperit, sambata, 12 martie, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, in masina unor refugiati ucraineni, sot si sotie, peste 1,6 milioane de euro si peste 50.000 de euro. Banii nu au fost declarati.

De asemenea, oamenii legii au gasit in bagajele din autoturism mai multe bunuri, printre care ceasuri de lux, bijuterii si cateva zeci de genti.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro