Oana Roman l-a atacat pe Traian Basescu, dupa ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman

Oana Roman l-a atacat pe Traian Basescu, in ziua in care a inceput evacuarea acestuia din vila din Primaverii, casa din care, ca o ironie a sortii, fostul presedinte a dat-o afara pe Mioara Roman. Ca o concluzie, Oana Roman spune ca Dumnezeu a facut dreptate si Traian Basescu trece acum prin ceea ce a trecut mama ei acum 10 ani.

Fostul presedinte Traian Basescu a pierdut vila aflata in proprietatea R.A.-A.P.P.S. ( Regiei Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat), dupa ce a fost declarat oficial colaborator al fostei Securitati. Oana Roman si mama sa, Mioara Roman, au trecut prin acelasi scenariu in 2012, cand fosta sotie a lui Petre Roman a fost evacuata tot din aceeasi vila din Primaverii.

„Stiu ca o sa se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu stiu daca fericita, dar impacata ca exista un Dumnezeu, a facut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.

Cine i-a facut rau mamei nu a avut parte de casa aia! Nu stiu daca e o satisfactie. Eu ma bucur ca ea in timpul vietii a reusit sa vada ca, pana la urma, nu a fost nedreptatita pana la capat’, a declarat Oana Roman, pentru Click!.

Mioara Roman si fiica ei, Catinca, au fost evacuate si ele vila de protocol din Primaverii, situata pe strada Gogol la numarul 2, vila in care acestea isi petrecusera aproape 22 de ani din viata.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis in 2012 evacuarea acestora. La acel moment, Traian Basescu era presedintele Romaniei.

loading...
Mioara Roman si-a luat atunci adio cu lacrimi in ochi de la vila din Primaverii. Echipa RA-APPS i-a incarcat toate lucrurile in doar doua ore, in 12 masini.

„Noi nu am dorit niciodata raul nimanui, sincer! Cand faci niste lucruri, facand rau altora exista sansa ca intr-o zi sa ti se intoarca.

Mama a fost evacuata in 24 de ore dintr-o casa pentru care inainte ii facusera chiria 6 000 de euro, si-au batut joc de ea, au facut procese, au terorizat-o, au hartuit-o pentru ca voiau fix acea casa si nu alta!’, ne-a mai spus Oana, satisfacuta ca, in sfarsit, istoria a facut dreptate.

Traian Basescu a fost declarat colaborator al Securitatii, miercuri, 23 martie, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie. In urma deciziei ICCJ de colaborare cu Securitatea, Traian Basescu a pierdut drepturile cuvenite fostilor sefi de stat, printre care si deptul de a mai locui in vila de protocol din Primaverii.

Basescu a fost instiintat de curand ca are la dispozitie 60 de zile sa paraseasca vila sa de protocol.

Vestea vine intr-un moment nefast pentru Traian Basescu si familia acestuia, avand in vedere ca politicianul se confrunta in prezent cu grave probleme de sanatate.

„Traian Basescu, in calitate de sef al statului roman in perioada 2004-2014, in temeiul art. 1 alin. (1) si (2) din Legea nr. 406/2001- privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman, beneficiaza de prevederile legii sus mentionate de la incetarea mandatului’, se arata in comunicatul emis de institutie.

Astfel, „folosinta gratuita a locuintei pentru imobilului situat in Bucuresti, Str. Gogol nr. 2, sector 1′, nu mai este valabila, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca Basescu a colaborat cu Securitatea. In cazul in care termenul de 60 de zile nu este respectat, se va dispune evacuarea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro