Patronul companiei Loro Piana: “Rusinati de faptul ca geaca noastra de 12.000 de euro a fost purtata de Putin”

Imaginea lui Vladimir Putin care a vorbit in fata natiunii, imbracat cu o geaca marca Loro Piana, “este o chestiune care provoaca o situatie neplacuta din punct de vedere uman”, a comentat, intrebat de La Reppublica, antreprenorul Pier Luigi Loro Piana.

Acesta conduce firma familiei infiintata in Valsesia, cu sediul principal la Quarona, si care a fost achizitionata in 2013 de gigantul francez de lux LVMH, scrie News.ro.

Haina imbracata de Putin, peste un pulover alb si vesta antiglont, se vinde in Rusia pentru aproximativ un milion si jumatate de ruble, adica peste 12.000 de euro.

“Grupul din care face parte Loro Piana, spune antreprenorul, a intreprins deja toate actiunile pentru a se distanta si a fi solidar cu pozitiile europene fata de tragedia umana pe care o traim”.
De la inceputul lui martie, grupul LVMH, ca si alte marci de lux europene, a intrerupt livrarile catre Rusia si si-a inchis buticurile pe perioada nedeterminata.

loading...
“Cred ca geaca purtata de Putin este o achizitie care dateaza de mai mult timp – continua antreprenorul – dar mai cred ca acestea sunt subiecte minore in comparatie cu tragedia unui razboi. Ca firma, suntem pe deplin solidari cu pozitiile grupului LVMH. Este clar de ce parte am ales sa fim. Nu ma simt vinovat pentru acea geaca purtata pe scena, dar cred ca Putin ar trebui sa se gandeasca ce provoaca poporului ucrainean”.

Pozitia companiei a fost intotdeauna in favoarea poporului ucrainean. Inca de la inceputul atacului rusesc, Loro Piana sprijina populatia tarii atacate prin donatii catre asociatii care aduc ajutoare.

Compania a trimis in Ucraina paturi si produse textile pentru refugiati si pentru cei care au pierdut totul in bombardamente. “Sustinerea populatiei, in acest moment, este cel mai important lucru, conclude patronul Loro Piana, iar ucrainenii vor avea tot sprijinul nostru moral si practic”.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro