Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenskiy

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenskiy, a tinut un discurs pe care ulterior l-a promovat si pe pagina sa de Instagram.

„Nu exista sange pe steagul nostru. Nu exista si nu vor fi niciodata puncte negre pe el. Nu exista si nu vor fi niciodata svastici pe el. Steagul ucrainean este pamantul. Pasnic, fertil, auriu si fara rezervoare. Acesta este cerul. Pasnic, clar, albastru si fara rachete. Asa a fost. Si asa va fi.”

Potrivit The Independent, presedintele Volodimir Zelenskiy a tinut saptamana trecuta si un discurs puternic in Parlamentul European. A fost primit cu ovatii din partea parlamentarilor UE, multi dintre ei imbracati in tricouri #standwithUkraine impodobite cu steagul Ucrainei, in timp ce altii purtau esarfe sau panglici albastre si galbene.
loading...
„Fiecare strada se va numi Strada Libertatii! Suntem puternici! Suntem din Ucraina! Ieri au fost omorati 16 copii!(…) Ne-am dvedit puterea1(…) Am dovedit ca suntetm ca voi! Asa ca dovediti si voi acelasi lucru! Nu ne lasati!Dovediti ca sunteti intr-adevar europeni si lasati lumina sa castige in fata intunericului.”

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro