Presupusa iubita a lui Vladimir Putin, expulzata din Elvetia? Cine a dezvaluit acest lucru

La inceputul lunii martie, dupa ce Rusia a inceput razboiul din Ucraina, despre Alina Kabaeva, presupusa iubita a lui Vladimir Putin, s-a spus ca s-ar ascunde in Elvetia. Iar acum pe internet au aparut informatii ca ar putea fi expulzata din tara, daca ea chiar se afla acolo!

Potrivit publicatiei Nexta, care este citata de jurnalistii de la Gazeta Sporturilor, activistii ar fi creat o petitie online, care a fost deja semnata de peste 30.000 de persoane, prin care cer ca presupusa iubita a lui Vladimir Putin sa fie expulzata din Elvetia.

In varsta de 38 de ani, Alina Kabaeva ar fi fost „ascunsa” in Elvetia de catre Vladimir Putin. Acolo ea s-ar afla alaturi de cei patru copii (doua perechi de gemeni) pe care ii are cu liderul de la Kremlin. Insa informatiile nu au putut fi confirmate de nimeni pana acum.
loading...
Presupusa iubita a lui Vladimir Putin este supranumita „Cea mai flexibila femeie din Rusia”, fiind una dintre cele mai decorate sportive din istoria gimnasticii ritmice. Alina Kabaeva a obtinut de-a lungul carierei doua medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial si 21 de medalii la Campionatul European. Dupa ce a renuntat la sport, gimnasta a intrat in politica si a condus Grupul National Media din Rusia.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro