RAED ARAFAT A FACUT ANUNTUL DESPRE VENIREA RAZBOIULUI IN ROMANIA

Pe fondul razboiului de la granita cu Romania, Raed Arafat le-a recomandat romanilor ce ar trebuie sa aiba in casa in cazul unor dezastre naturale.

”La acest moment, stocurile obisnuite pe care noi le-am recomandat alta data pentru dezastre naturale raman valabile. Pentru cutremur sau cum am recomandat pe tot parcursul anului.

La acest moment, sa spunem ca sa mearga lumea sa se pregateasca de razboi cred ca asta a fost explicat si alta data… suntem o tara membra NATO, ideea de a avea razboi pe teritoriul Romaniei la acest moment nu cred ca o pune cineva pe masa.

Deci nu are rost sa inducem panica, asa cum a fost in ultima perioada. A venit stirea falsa cu benzina, dupa care s-a incercat cu uleiul. Din fericire, acolo informatiile au venit rapid si oamenii nu au picat prada acestei dezinformari”, a declarat Raed Arafat, luni, intr-o conferinta de presa.

loading...
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a declarat ca oamenii care locuiesc in zonele seismice ar trebui sa aiba provizii de apa si mancare neperisabila pentru 3-4 zile cel putin, astfel incat comunitatea sa-i poata sustine pe cei care ar ramane fara locuinta in cazul unui seism, pana cand autoritatile se ocupa cu salvarea de vieti omenesti.

Daca se intampla asa ceva, referindu-se la cutremur, principalul rol al statului este salvarea de vieti si va fi concentrat pe acest lucru, a spus in repetate randuri Raed Arafat.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro