„Romania sa nu uite asta!” Avertismentul lui Vitali Klitschko cu privire la planurile lui Putin

Armata rusa a invadat Ucraina in data de 24 februarie, iar de atunci pe teritoriul tarii vecine se duce un razboi crancen.

Primarul Kyivului, Vitali Klitschko, avertizeaza asupra faptului ca Vladimir Putin nu intentioneaza sa se opreasca doar asupra Ucrainei, ci urmareste sa refaca Imperiul Rus.

Klitschko avertizeaza asupra faptului ca Romania s-ar putea afla printre posibilele tinte viitoare ale rusilor, deoarece s-a aflat in trecut sub influenta Rusiei.

„Planurile lui Putin sunt sa refaca Imperiul Rus si Romania sa nu uite ca a fost parte a Imperiului Rus. Unde se vor opri ambitiile rusilor? Donetsk si Lugansk? Nu! Ucraina? Nu! Rusii au invadat Tarile Baltice? Da! Mai mult ca sigur, Romania poate fi in planurile rusilor”, a explicat Vitali Klitschko, potrivit antena3.ro.

Vitali Klitschko a dezvaluit ca lucrurile nu arata deloc bine pe front si ca sunt pierderi uriase atat in randul armatei ucrainene cat si printre rusi. Dar si mai grav este faptul ca civilii au si ei enorm de suferit de pe urma razboiului.

loading...
„Sunt foarte multi oameni raniti si ucisi. Doar in orasul nostru, Kyiv, pana acum aproape 300 de persoane sunt ranite. Planurile rusilor nu sunt secrete. Kyivul este tinta. In patru zile avioanele au incercat sa puna stapanire pe Kyiv. Ca primar al Kyivului le-am spus tuturor ca soldatii rusi nu vor ocupa niciodata Kyivul.

Peste un milion de barbati sunt in Kyiv. Avem baricade construite pe strada, la fiecare intersectie. Prin jumatate din corpul meu trece sange rusesc pentru ca mama mea e rusoaica. In Ucraina locuiesc oameni pasnici, nu am fost niciodata agresivi cu nimeni”, a declarat Klitschko.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro