Trump, in gluma: SUA ar trebui sa-i bombardeze pe rusi cu avioane pe care sa puna drapelul Chinei, “pana o ia mama naibii”

Fostul presedinte american Donald Trump a glumit intr-un discurs in fata a circa 200 de donatori ai Partidului Republican ca SUA ar trebui sa bombardeze Rusia cu avioane americane pe care sa fie pus drapelul Chinei, a informat duminica The Washington Post

In discursul sau, care a avut loc sambata la New Orleans in prezenta unor donatori importanti ai formatiunii sale politice, fostul presedinte a spus ca ar trebui ca steagul Chinei “sa fie pus” pe avioane de tip F-22 care sa bombardeze apoi Rusia “pana o ia mama naibii”, declaratii care i-au facut pe participanti sa izbucneasca in ras, potrivit ziarului citat, scrie EFE, conform Agerpres.

“Iar apoi sa spunem ‘China a facut-o!’ Apoi ei (rusii si chinezii – n.r.) incep sa se lupte intre ei, iar noi stam si privim”, a adaugat Trump, potrivit publicatiei The Hill.

In discursul sau de 84 de minute, Trump l-a laudat pe liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe care l-a descris drept un “barbat cu adevarat dur”, l-a criticat pe actualul presedinte american Joe Biden si a reluat mantra fraudei electorale pusa la cale de Partidul Democrat la precedentele alegeri prezidentiale din SUA.

loading...
EFE aminteste ca, la 23 februarie, Trump l-a laudat si pe presedintele rus Vladimir Putin si a calificat drept “geniala” decizia lui de a recunoaste independenta celor doua provincii separatiste din Donbas, estul Ucrainei, chiar inainte de declansarea ofensivei sale militare in Ucraina.

In interventia sa de sambata in fata donatorilor, Trump a mai sustinut ca Putin n-ar fi invadat niciodata Ucraina daca el ar fi fost in continuare presedintele Statelor Unite. “Eu il cunosteam foarte bine pe Putin. El nu ar fi facut-o. El nu ar fi facut-o niciodata”, a insistat Trump.

sursa: stirileprotv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro