Ultimele date despre starea de sanatate a lui Traian Basescu.

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Traian Basescu. Fostul presedinte ar fi fost externat din clinica din Bruxelles, anunta Romania TV.

Traian Basescu a fost externat si se afla in apartamentul sau din Bruxelles, Belgia, anunta Romania TV.

Va reamintim ca fostul presedinte Traian Basescu a fost internat saptamana trecuta intr-o clinica privata din Bruxelles, dupa ce ar fi suferit un AVC.

Tot surse au spus ca fostul presedinte Basescu ar mai fi fost internat in spital in ultima perioada. Saptamana trecuta, Traian Basescu ar fi mers la Spitalul Militar din Bucuresti pentru investigatii medicale.

In 2022, Traian Basescu a mai fost operat in Franta la spitalul Charles de Gaulle din Paris, unde medicii l-au supus unei operatii de transplant de aorta.

loading...
„Eu am facut o operatie in care m-a operat un chirurg foarte tanar care a ajuns profesor sef de sectie. Mi-a inlocuit aorta. O operatie pe care nu o putea face nimeni. Nu era roman, dar nici francez. Acest profesor, desi foarte tanar nu a fost cenzurat de sistemul de profesori care este la noi si care nu lasa niciun tanar sa se ridice”, a declarat Traian Basescu.
Problemele de sanatate ale fostului presedinte ar fi aparut dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a mentinut miercuri decizia instantei de fond si a decis ca Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii. In urma deciziei Instantei, fostul presedinte pierde toate beneficiile pe are le are un fost sef de stat din Romania.

Deocamdata familia lui Traian Basescu nu a facut nicio declaratie cu privire la starea de sanatate a fostului presedinte.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro