Un astrolog roman a vorbit despre moartea lui Vladimir Putin: „Pentru cei care il cred atotputernic”

In ultima luna, de cand Vladimir Putin a ordonat armatei ruse sa invadeze Ucraina, tot mai multi astrologi au vorbit despre finalul liderului de la Kremlin, facand referire inclusiv la moartea acestuia.

Pe Facebook, astrologul roman Cristina Demetrescu i-a facut astrograma lui Vladimir Putin, afirmand ca este foarte posibil ca moartea acestuia sa fie aproape.

„Faza e ca acum, Marte, planeta razboaielor, a conflictelor, a neintelegerilor e la grad perfect cu Destinul lui natal, aspect ce se repeta si pe tranzite normale fix pe data de 30 martie. Cum ne dam seama daca Marte e inca aliatul lui sau dusmanul lui, aici e problema. Cu Marte pe Destin, Vladimir Putin poate fi mai rau decat pana acum sau cineva i-o intoarce? Pe 25 martie, Venus trece si ea peste Destin. Venus pe harta lui Vladimir Putin guverneaza doua case proaste, pe cea a mortii lui si pe cea a sfarsitului, a dusmanilor, a penitentei sau a disparitiei sale fara urma. Acest Venus pe harta lui e aspectat urat de ceva vreme de catre Uranus, cel cu neprevazutele, cam cum a fost „pana de curent” de pe stadion. In nebunia asta, nu cred ca pe harta lui Vladimir Putin mai e vreo planeta care sa-l iubeasca, dar Venus n-a facut-o niciodata, decat prin narcisism, fashion si bisturiu ori acid hialuronic. Pe prima casa, un Venus chinuit si guvernand tenebre ascunse, balti putrede cu multe schelete aruncate departe de constiinta lui, descrie ipocrizia si tendintele distructive si autodistructive ale unui personaj cu aspecte greoaie legate de parintii care l-au conceput. Casa tatalui lui Vladimir Putin seamana bine de tot, prin aspecte sinistre, cu casa tatalui lui Ramaru (tot o Balanta ca si Vladimir Putin), iar mama e acolo unde ar fi putut sa nici nu fie deloc. Venus are puterea unui Regent Global (adica mai toate planetele lui stau sub domiciliul, exaltarea sau trigonocratia lui Venus) al hartii lui, iar asta inseamna enorm acum, slabindu-i cam toate suruburile in care inca se mai tine si se bataie a paguba.
loading...
Astfel, dupa 25 martie, cand Venus trece peste Destin, dupa 24 februarie, cand Saturn trecand tot peste Destin a declansat acest razboi, dar a si primit instantaneu opozitii din toate directiile, Marte, pe 30 martie nu ii mai poate da putere, ci inca o lovitura la soclu. Iar daca un om subred se smuceste acum, chiar ca risca sa se descentreze singur. Vladimir Putin are casa 1 si casa 2 legate si pleaca din Scorpion. Casa 2 inseamna ce bagi in gura, iar Martele natal, dincolo de lacomia predefinita pe o astfel de casa a posesiunilor, aduce risc de inec, otravire, intoxicatie, dar si alte lucruri mai sangeroase ce au legatura cu gatul. Casa a doua mereu ne poate da informatii despre moarte, pentru ca e oglinda casei a opta, cea a mortii. Va spuneam ca am dat skip la capitolele cu moartea, dar asta nu inseamna ca au dat si ele skip cunoasterii mele. Uneori omul si-o mai face si cu mana lui. Luna neagra tranziteaza casa mortii, strainatatea, si e in opozitie cu Marte, dandu-i apa la moara. Scriu pentru cei car il cred pe Vladimir Putin atotputernic. Nu e sau nu mai e mult. E vulnerabil, nu mai are nicio protectie, in afara de niste ziduri, reguli, cativa aghiotanti spalati pe creier, etc.”

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro