Un fost sef MI6 dezvaluie. Care este afectiunea devastatoare de care ar suferi Vladimir Putin

Vladimir Putin ar putea suferi de Parkinson, sustine un fost sef de la MI6.

De ani de zile, au aparut vesti despre starea de sanatate a presedintelui rus, fara sa existe insa un diagnostic precis. Sir Richard Dearlove, care a condus serviciul secret britanic din 1998 pana in 2004, sugereaza ca multe dintre reactiile manifestate de Vladimir Putin ar putea corespunde acestui diagnostic.

Acesta explica ca, de multe ori, exista o legatura intre boala Parkinson si ”a nu avea nicio retinere”.

Sir Richard subliniaza, totusi, ca analiza este la stadiul de ”speculatie”, avand in vedere controlul strict al Kremlinului cat priveste informatiile privind starea de sanatate a liderului rus.

Acesta a declarat pentru GB News: ”Probabil comportamentul lui Putin – ratiunea sa – sa fie afectat sau compromis de afectiune.

loading...
Cea mai buna explicatie, chiar daca nu stim sigur daca este corecta sau nu, este ca ar putea avea Parkinson. In mod clar, am auzit de la cativa neurologi ca psihoza, lipsa oricirei infranari sunt simptome comune ale bolii”.

Aceasta declaratie vine dupa ce, intr-un video devenit viral pe TikTok, un asistent medical pretindeea ca presedintele rus poate fi afectat de boala Parkinson.

Asistentul @musclesandnursing a postat acest clip – care a fost vizionat de milioane de ori – in care presedintele vrea sa salute pe cineva. In video, pare ca Putin se impiedica in timp ce paseste.

”Sunt asistenta. Nu pot da diagnostice, dar recunosc Parkinson si un atac cerebral atunci cand il vad.

Parkinson este o afectiune sub umbrela dementei.

Probabil a avut un atac, dupa cum se vede din felul in care isi foloseste mana dreapta”.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro