ADRIAN ALEXANDROV RUPE TACEREA!

Partenerul Elenei Udrea si-a aratat revolta fata de arestarea iubitei sale pe retelele de socializare. Adrian Alexandrov condamna sistemul de justitie din Romania si o apara pe mama copilului sau, dedicand randurile „executiei” acesteia.

Dupa arestarea Elenei Udrea in Bulgaria, ca urmare a dosarului „Gala Bute”, partenerul blondinei nu a putut sta cu mainile incrucisate. Acesta a comentat decizia autoritatilor pe pagina sa oficiala de Facebook, prin intermediul unei postari. In cadrul acesteia, barbatul acuza faptul ca „Traim vremuri in care Constitutia Romaniei nu mai inseamna nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin!”

Iubitul Elenei Udrea s-a aratat foarte revoltat de decizia autoritatilor si de faptul ca nu i-a fost luata in calcul contestatia, pentru a putea fi rejudecata. Acesta a oferit si alte exemple de personalitati care au avut aceeasi soarta, dar au avut parte de un proces.

„Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestatia si de a-i fi rejudecata cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, desi in TOATE cazurile similare au fost admise (ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc)”

loading...
Adrian Alexandrov condamna autoritatile ca au despartit-o pe fetita sa de numai trei ani de mama sa. Acesta a amintit momentul in care Elena Udrea a fost arestata pentru trei luni in Costa Rica si a fost despartita de fiica sa.

„La final, i-as intreba pe inchizitorii mai sus amintiti, daca tot se pricep la toate… cum ar trebui sa ii explic fiicei mele de ce mama ei nu e astazi langa ea? Nu v-as dori niciunuia dintre voi sa simta copiii vostri durerea pe care o simte fetita mea, ca i-ati luat mama abuziv de langa ea, pentru a doua oara! 2018 Costa Rica va spune ceva? Dupa 3 luni de puscarie, ati eliberat-o tot prin decizia voastra, a fost o greseala, o eroare, nu?”, a adaugat Adrian Alexandrov.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro