Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

Adrian Mutu (43 de ani) si Alexandra Dinu (41 de ani) au format un cuplu timp de 3 ani, dintre care 2 au fost de casnicie. Din relatia lor a rezultat un fiu, Mario Mutu, acum in varsta de 19 ani. Fostul cuplu a divortat in 2003.

Ulterior, antrenorul Rapid a trebuit sa achite lunar o pensie alimentara in valoare de 5.000 de euro pentru fiul lor. Mutu ar fi incetat platile in urma cu cativa ani, astfel adunand o datorie semnificativa.

Recent, Alexandra Dinu a solicitat in instanta poprirea veniturilor pe care Mutu le are in calitate de antrenor la Rapid si asteapta o decizie definitiva si executorie a judecatorului, informeaza Fanatik.

Adrian Mutu i-ar datora fostei sotii o suma de peste 100.000 de euro. Alexandra Dinu a depus cererea de poprire la Judecatoria Buftea, pe 8 aprilie. Clubul Rapid este implicat in proces in calitate de tert poprit.

Actrita poate solicita sa incaseze pana la 50% din salariul lunar al antrenorului, conform sursei citate. Salariul de baza al acestuia este de 10.000 de euro, la care se adauga primele de rezultat si de obiectiv.

loading...
Pe plan sportiv, lucrurile merg excelent pentru Adrian Mutu. Are 5 victorii in 5 meciuri ca antrenor principal la Rapid, rezultate care au dus formatia pe primul loc in play-out.

„Ne-am casatorit relativ repede. A fost o iubire fulgeratoare, de adolescenti, copii. Uitandu-ma acum inapoi imi dau seama ce copii eram”, a declarat Adrian Mutu in noiembrie 2021, in podcastul „Acasa la Maruta”.

„N-am stat prea mult pe ganduri. Aveam energia aia a tineretii, pe repede inainte, atat eu, cat si ea. A fost o relatie scurta, de aproape 3 ani, din care a iesit acest minunat baiat de care suntem bucurosi si mandri. Uitandu-ma inapoi, cred ca la varsta aia un baiat trebuie sa-si traiasca viata”, a continuat.

Intrebat care a fost motivul divortului, Adrian Mutu a continuat: „Din cauza tineretii, eram amandoi tineri. Cand incepi sa cresti, sa te maturizezi, idealurile se schimba, lucrurile se vad diferit, din alt unghi, si atunci incep neintelegerile. Am pus capat. Am si plecat in strainatate, in Italia. Eram amandoi acolo singuri”.

„Alexandra a ramas (n.red.: in Italia), a facut cariera in film. Am mers pe drumuri diferite si ma bucur ca atat ea, si mai ales eu, am ajuns bine”, a completat. „Vorbim, suntem in relatii bune, nu avem nicio problema de multi ani. Suntem si apropiati de varsta, ne-am maturizat amandoi. Alexandra are viata ei, a inceput o relatie si e fericita, e ok. Sper sa faca si ea pasul (n.red.: spre casatorie) a doua oara cat mai curand”, a mai spus. In prezent, Adrian este casatorit cu modelul Sandra Bachici (27 de ani). Sandra si Adrian au impreuna un fiu, Tiago, in varsta de 4 ani. Adrian mai are doua fiice, Adriana (15 ani) si Maya (13 ani), din fostul mariaj cu modelul Consuelo Matos Gomez (49 de ani).

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro