Anamaria Prodan, decizie de ultima ora: „Totul e istorie, inclusiv Reghecampf”

Anamaria Prodan vrea sa plece cat mai departe de Romania si nu vrea ca pe viitor sa mai aiba relatii cu barbati din Romania. Vedeta este extrem de hotarata sa lase in urma viata din Romania si sa se dedice familiei sale.

In plus, impresara a dezvaluit in cadrul podcast-ului lui Damian Draghici si unde va pleca in curand:

„Cred ca urmatoarea mea relatie trebuie sa fie cu cineva de afara. Nu stiu ce o sa fac in viitor, habar n-am”.

Anamaria Prodan vrea sa isi vada copiii realizati si linistiti, dupa ce au trecut prim momente extrem de grele in ultimul an: „Intai, vreau sa-mi vad copiii pe picioarele lor, fiindca au fost zguduiti foarte tare de Reghecampf. Noi luptam singuri”.

Anamaria Prodan a anuntat ca paraseste Romania imediat ce Bebeto va termina scoala:

„Traiesc mai mult afara in prezent. Vin acasa (n.r. – in Romania), imi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie sa termine scoala, iar apoi plecam. In momentul in care plecam, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trai afara”, a mai spus Anamaria Prodan in cadrul podcast-ului lui Damian Draghici.

loading...
Anamaria Prodan si copiii au cetatenie americana si se vor locui in Las Vegas:„Casa noastra este in Vegas, casa noastra este in Abu Dhabi. Cred ca am obosit sa traiesc in Romania, sincer.

Am afara prieteni care nu se uita cate bratari ai pe mana, cum de ti le permiti, ce ai facut pentru ele. Oamenii de afara sunt mult mai relaxati decat cei de la noi”, a spus Anamaria Prodan, in podcastul lui Damian Draghici.

In urma cu o saptamana, Anamaria Prodan a transmis un nou mesaj despre inca sotul ei, Laurentiu Reghecampf:

Anamaria Prodan, mesaj in miez de noapte: „Cel mai puternic si frumos cuplu”
Vedeta i-a transmis un nou mesaj celui cu care este casatorita de mai bine de 13 ani. I-a facut o veritabila declaratie de dragoste.

„Si cu asta am spus tot eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf si Prodan vor ramane in istorie cel mai puternic si frumos cuplu care a existat in tara aceasta.

Restul … este cancan si noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dainui forever.

El cel mai bun antrenor al Romaniei, eu cea mai puternica femeie care exista si care merge mai departe si mai puternic doar INAINTE! Amandoi intotdeauna pentru copii obligatoriu unul si aceeasi persoana!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro