Anamaria Prodan, declaratii despre fostul sot

Anamaria Prodan este invitata in podcastul lui Damian Draghici, pe care abonatii VOYO il pot vedea in PREMIERA.

A reusit sa se impuna intr-o lume a barbatilor, este o luptatoare si nu tolereaza nedreptatile, mereu directa si sincera, Anamaria povesteste despre viata ei, copilarie si inceputurile carierei in fotbal, casnicia cu Laurentiu Reghecampf, divortul extrem de discutat si perioada pe care o traverseaza acum. „Am venit cumva sa sufar, Dumnezeu stie unde am gresit in viata asta, dar pot sa duc”, spune ea.

Escapadele fostului sot nu i-au fost niciodata straine, insa de fiecare data a inchis ochii pentru copii si familie, pentru imaginea pe care o avea de aparat. Pana in momentul in care totul s-a schimbat radical, au ajuns la divort, iar sentimentele de iubire s-au transformat.

„Sa furi tot ce a muncit familia si sa dispari, dupa care sa apara amanta ta in diferite ipostaze, iar noi toti sa primim mesaje… N-a existat in istoria acestei familii asa ceva. E ca o ironie, ca n-am suportat niciodata golancile. Astazi el face istorie in prostie”, i se destainuie ea lui Damian.

loading...
Chiar daca traverseaza o perioada complicata si extrem de dureroasa, Anamaria recunoaste cu sinceritate ca sentimentele pentru fostul ei sot nu s-au schimbat si nu se vor schimba vreodata, dar nici nu exclude varianta unei impacari: „Eu l-am iertat de foarte multa vreme. Niciodata nu spun niciodata, pentru ca eu am trait in viata asta niste experiente de nu se poate. O sa-l iubesc toata viata, l-am iubit cu toata puterea Universului. Tot pe capul nostru o sa cada, tot la noi o sa se intoarca”.

Impresara comenteaza in podcastul lui Damian Draghici declaratiile lui Reghe din ultima perioada si impactul pe care il au asupra copiilor si recunoaste ce isi reproseaza din relatia pe care au avut-o: „Poate nu l-am ajutat in ultima perioada atat cat ar fi trebuit. Nu pot sa-l urasc, mi-a facut cel mai frumos cadou”.

Chiar daca in acest moment nu se poate gandi la un alt barbat in viata ei, atunci cand va fi cazul, va trebui sa fie cineva din strainatate. Unde are de gand sa se mute in viitorul apropiat si cum isi doreste sa arate viitoarea ei relatie, aflam exclusiv pe VOYO, in podcastul lui Damian Draghici.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro