Anamaria Prodan, dezvaluiri nestiute.

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima data despre copilaria sa si a facut o serie de declaratii despre perioada cand se afla la o varsta frageda.

Anamaria Prodan se numara printre cele mai sincere persoane publice din showbiz-ul romanesc, iar impresara nu se da inlaturi niciodata din a vorbi despre viata sa personala, asa cum s-a intamplat si recent.

Astfel, invitata in podcast-ul lui Damian Draghici, Anamaria Prodan a facut o serie de dezvaluiri din perioada cand se afla la o varsta frageda, povestind cu lux de amanunte cum a fost copilaria sa, aceea petrecuta la Dabuleni, alaturi de bunicii sai.

Impresara a povestit cu lux de amanunte cateva momente de cand se afla la o varsta frageda, aceasta locuind mai mult alaturi de bunica sa, asta pentru ca mama sa mergea prin toata lumea pentru a sustine concerte, fiind cantareata de muzica populara.

loading...
Impresara a recunoscut ca bunica sa o mai batea din cand in cand, dat fiind faptul ca la fel ca orice copil, aceasta mai facea si traznai prin sat.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai precizat ca pana la 7 ani nu a stiut Bucurestiul si venea foarte rar in Capitala, cu transportul in comun, desi mama sa, Ionela Prodan, castiga foarte multi bani, insa acest lucru nu conta.

„Copilaria la Dabuleni, pe malul Dunarii, legata cu funia de burta sa nu ma inec. Pepeni cat voiai. Alergam de dimineata pana noaptea prin sat.

Veneam acasa, ma batea mamaie de ma rupea, daca nu stiu ce dracovenie faceam prin sat.
Pana la 7 ani nu am stiut Bucurestiul. Veneam rar, cu rata. Mama castiga bani de nu stia sa-i numere, iar eu nu aveam nicio treaba. Imi aducea rochite din Mexic, de pe unde pleca. Nu ma lasa mamaie, ca erau hainele bune. Le purtam o data la Paste, daca imi erau bune”, a dezvaluit Anamaria Prodan in podcastul lui Damian Draghici.

Anamaria Prodan a recunoscut in urma cu ceva timp, in cadrul emisiunii ”Fita cu Adita”, ca exista un barbat care ii place in mod deosebit. Respectivul domn despre care impresara a vorbit nu este roman, iar pentru ca vedeta are niste principii puternice, cei doi au convenit sa astepte pana cand divortul dintre ea si inca sotul ei se va definitiva.

„Iubit oficial, ca sa spun ca sunt cuplata, nu! Sunt barbati care-mi plac. Este un barbat care-mi place in mod deosebit. mie imi place puterea la un barbat. Puterea la modul…. nu m-a interesat niciodata ca barbatul meu sa aiba bani. Am avut eu intodeauna si am considerat ca ce e al meu e al tuturor. Mie imi plac barbatii foarte demni si mereu am spus ca vreau ca atunci cand intru cu barbatul meu undeva toata lumea sa faca liniste si sa zica „Wow, a venit Prodanca cu barbatul ei”. Domnul despre care vorbesc nu este roman. Eu am niste principii old fashion, eu pana nu divortez nu o sa ma afisez niciodata cu cineva sau sa spun vezi ca-s gravida cu nu stiu care, vezi ca m-am ascuns prin casa cu nu stiu care, vezi ca m-a prins lumea prin paduri cu barbati. Asta tot de demnitate si de coloana vertebrala tine. Da, imi place foarte tare cineva si avem o legatura foarte frumoasa. A inteles si respecta decizia mea de a astepta pana se termina divortul. L-am rugat pe Laurentiu sa divortam la notar de vreo 5-6 ori, iar in ultima perioada nu doreste”, a declarat Anamaria Prodan in emisiunea „Fita cu Adita”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro