Anamaria Prodan, replica pentru Laurentiu Reghecampf in fata judecatorului, la procesul de divort

Ce i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurentiu Reghecampf in fata judecatorului. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au prezentat ieri la Judecatoria Buftea pentru a finaliza procesul de divort. Printre acuzatii si conflicte, impresara sustine ca au existat si cateva replici interesante intre ea si inca sotul sau. Iata primele declaratii pe care vedeta le-a facut, cu privire la cele intamplate in sala de judecata!

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au revazut pentru prima data dupa mult timp, la Judecatoria Buftea. Acolo, cei doi au avut parte de momente tensionate!impresara a povestit ce s-a intamplat in sala de judecata. Ea sustine ca intre ea si fostul sau partener de viata au existat cateva replici extrem de interesante!

Acesta, intr-o transmisiune directa in emisiunea Teo Show, a vorbit despre ceea ce s-a intamplat in timpul procesului de divort. Iata declaratiile facute de vedeta!

Anamaria Prodan a tinut sa faca o gluma in fata judecatorului. Aceasta s-a uitat atent la fostul ei partener de viata si a subliniat ca el ar fi inca indragostit de ea. Ba mai mult decat atat, impresara este de parere ca Reghe isi iubeste fosta familie, insa nu poate da inapoi in acest moment. Vedeta sustine ca antrenorul Craiovei si-a dat seama ca ar fi fost pacalit de actuala sa iubita.

loading...
„Am ras de cateva ori cand glumeam cu el de fata cu toata lumea si i-am zis: „ia uita-te la mine, ca te tot ascunzi, ma iubesti de lesini’. El asa este, el ne iubeste foarte tare, dar nu mai poate sa dea inapoi. Orice ar zice toata lumea, el si-a dat seama, el a fost pacalit. Cand a realizat despre ce este vorba, cand a vazut ce trecut glorios avem toti, in momentul ala nu a mai avut cum sa dea inapoi. Ii vine un copil intr-o luna sau cand naste fata asta”, a declarat ea la Teo Show.

Anamaria Prodan sustine ca Laurentiu Reghecampf nu mai este barbatul de care ea s-a indragostit si pe care il cunoaste. Ea a subliniat ca sesa completului de judecata i-a atras atentia acestuia cu privire la scandalul divortului. Aceasta i-ar fi spus lui Reghe ca ar trebui sa isi vada copilul si sa inchida tot acest circ pentru a nu-i provoca traume lui Bebeto.

„I-a zis si sefa completului de judecata: „Domnul Reghecampf, daca va roaga sotia sa inchidem circul asta si sa nu va puneti copilul in situatii care lasa traume, pentru ce deschideti dosare cand vad aici ca doamna Prodan vrea sa va vedeti copilul, sa-l luati, sa vorbiti cu el.’ Eu nu stiu cine, de ce il sfatuiesc asa, de ce face lucrurile astea. Nu am crezut niciodata ca Reghecampf poate sa se schimbe asa. Eu ma uit la el si vad o umbra, nu are nicio legatura cu barbatul pe care il cunosc eu”, a declarat ea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro