Anamaria Prodan, sfasiata de durere la parastasul de patru ani al mamei sale

Anamaria Prodan e sfasiata de durere la parastasul de patru ani al mamei sale. Astazi, 14 aprilie 2022, impresara a mers la Cimitirul Bellu, insotita de cateva rude si cativa prieteni, pentru a-i aduce un omagiu regretatei artiste. Agentul FIFA i-a facut si o pomana asa cum se cuvine Ionelei Prodan, pentru care o a scos o suma considerabila din portofel.

Anamaria Prodan e sfasiata de durere la parastasul de patru ani al mamei sale. Inca de dimineata, in jurul orei 10:00, impresara si-a facut aparitia la cimitir, insotita de cateva rude si cativa prieteni. In urma cu cateva zile, ea spunea ca la pomana Ionelei Prodan vor participa si copiii sai, insa se pare ca Laurentiu Jr., Rebecca si Sarah nu au mai venit.

Ionela Prodan s-a stins din viata pe 16 aprilie 2018, dupa ce, din pacate, a fost rapusa de o boala necrutatoare. Nici acum, la patru ani de la tragedie, familia nu a uitat-o, mai ales fiica ei, Anamaria Prodan, care o poarta mereu in suflet. Impresara a venit astazi la cimitir pentru a-i face o pomana cum se cuvine mamei ei, cu 24 de pachete sfintite de preot, in cadrul unei slujbe, dupa cum spune traditia.

Tristetea din sufletul Anamariei Prodan s-a putut vedea astazi pe chipul ei, la parastasul de patru ani al mamei sale. In ciuda suferintei pe care o simte, ea si-a gasit puterea sa faca unele declaratii. Impresara a marturisit ca o simte pe mama ei mereu langa ea, desi Ionela Prodan s-a stins din viata. Aceasta are de gand sa-i indeplineasca toate dorintele artistei, printre care deschiderea unui restaurant. Considera ca daca regretata cantareata traia si acum, probabil, lucrurile ar fi fost mai simple.

„Ea e mereu langa mine, nu simt ca nu mai este. E acolo si va fi toata viata cat traiesc eu si cand ma duc o sa fiu langa ea. Asta e singura drama, probabil ca daca traia lucrurile erau mai simple. Intotdeuna lucrurile sunt mai simple cand ai parintii langa tine.

loading...
Incet-incet o sa indeplinesc tot ceea ce voia ea. A mai ramas de facut un restaurant, dar unul asa frumos, domnesc cum spunea ea. A mai ramas de facut vinul ei, le fac incet, incet. Eu sunt cumva copia ei fidela, unu la unu. Mi-a fost foarte greu pentru ca in toata perioada asta, din miile de prieteni, eu mai am cinci maxim, cu ei o sa raman toata viata’, a declarat Anamaria Prodan la mormantul mamei ei, conform spynews.ro.

Ulterior, Anamaria Prodan a continuat seria declaratiilor despre Reghecampf, intr-un interviu acordat Antena Stars: ‘Reghecampf e cel mai dator la mama, nu eu. Milioane… (n.r. ar fi avut de dat Ionelei Prodan). Asta e fost regretul vietii mele, durerea ca exact in perioada in care Reghecampf trebuia sa fie alaturi de mine, de familie, de noi toti, el in anul ala a luat-o razna, lui i s-a parut ca vai, daca eu am plecat cu mama prin Cuba, Mexic, Turcia, prin toate tarile ca sa o salvez..el a ramas singur si a cazut in nenoricirea asta a vietii incat mama mea cred ca se invarte in mormant si da sa iasa sa-l salveze pentru ca l-a iubit atat de mult, era atat de fericita ca era mandru. Asta era mandria pe care eu i-o impremtam asa’, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Pana acum, Anamaria Prodan a reusit sa-i indeplineasca mamei sale cea mai mare dorinta, aceea de a-i lansa cartea.

„Si cartea, televiziunea si parfumul. Eu vreau sa indeplinesc tot ce isi dorea ea. A mai ramas de facut un restaurant luxos, domnesc, voia sa aiba vinul ei’, a mai spus Anamaria Prodan la Showbiz Report.

Nu a fost o zi grea doar pentru Anamaria Prodan, ci si pentru fratii Ionelei Prodan. Acestia au venit astazi la mormantul artistei, la cimitirul Bellu. La un moment dat, unul dintre ei nu si-a mai putut stapani lacrimile si a izbucnit in plans, pe crucea funerara.

Anamaria Prodan a precizat ca moartea mamei ei a fost cel mai greu moment pentru ea. In timp, spune ea, si-a dat seama care sunt oamenii cu adevarat importanti pentru ea, mai ales dupa despartirea de Laurentiu Reghecampf. Despre Reghe, impresara a sustinut ca el ar fi avut cele mai mari datorii la Ionela Prodan.

„Mama avea 20 de caiete cu toate datoriile. Reghecampf are cele mai mari datorii’, a sustinut impresara.

Totodata, Anamaria Prodan a sustinut ca indepartarea de Reghe s-ar fi petrecut chiar in momentele in care Ionela Prodan era bolnava, iar impresara a hotarat sa plece cu ea in strainatate, sperand ca o va ajuta sa se vindece.

„Exact in perioada cand Reghecampf trebuia sa fie alaturi de mine, am plecat cu mama sa o fac bine, mama mea se invarteste in mormant, il iubea atat de mult. El nu a mai venit din Emirate, a venit la inmormantare si de atunci a luat-o pe drumurile lui.

Eu nu vedeam ca il iubeam atat de mult. El avea o viata cumplita si dubla, injurat de amanta si umilit’, a mai sustinut Anamaria Prodan.

„Mama avea 20 de caiete cu toate datoriile. Reghecampf are cele mai mari datorii’, a sustinut impresara.

Totodata, Anamaria Prodan a sustinut ca indepartarea de Reghe s-ar fi petrecut chiar in momentele in care Ionela Prodan era bolnava, iar impresara a hotarat sa plece cu ea in strainatate, sperand ca o va ajuta sa se vindece.

loading...
„Exact in perioada cand Reghecampf trebuia sa fie alaturi de mine, am plecat cu mama sa o fac bine, mama mea se invarteste in mormant, il iubea atat de mult. El nu a mai venit din Emirate, a venit la inmormantare si de atunci a luat-o pe drumurile lui.

Eu nu vedeam ca il iubeam atat de mult. El avea o viata cumplita si dubla, injurat de amanta si umilit’, a mai sustinut Anamaria Prodan.

In urma cu cateva zile, Anamaria Prodan spunea ca va merge cu copiii la mormantul mamei sale, Ionela Prodan. Vedeta anuntase ca pe data de 16 aprilie va merge la mormantul mamei sale alaturi de familie, pentru a-i face Ionelei Prodan pomana de patru ani. Se pare insa ca urmasii impresarei nu au mai venit.

Anamaria Prodan si-a obisnuit deja fanii cu faptul ca intotdeauna este acompaniata de cel putin unul dintre copiii sai. La procesul de divort, aceasta s-a prezentat alaturi de Laurentiu Reghecampf Jr. si de Sarah, fiica sa cea mica. De curand, sexy-impresara a anuntat faptul ca la implinirea de patru ani de la moartea Ionelei Prodan, va merge la mormant alaturi de familia ei. Imaginea cu locul de veci al interpretei a fost pusa la dispozitie de Click.

Anamaria Prodan spunea recent ca are de gand sa organizeze o pomana, in memoria mamei sale, Ionela Prodan. Aceasta a declarat ca pachetele cu mancare vor fi impartite la un azil de batrani, dar si la o casa de copii.

„O sa-i facem ceva frumos mamei. Cum era ea obisnuinta. Sa vina familia la ea si prietenii. O sa dam de pomana la un azil de batrani si la o casa de copii. Va fi mancare de post, nu-mi place sa spun ce vom pune in pachete!’ a declarat impresara pentru Click!

Ionela Prodan s-a stins din viata la 70 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul pancreatic. Impresara a incercat timp de un an si jumatate sa ii salveze viata, insa toate consultatiile din Turcia sau Cuba au fost in zadar.

Anamaria Prodan sustine ca, desi au trecut patru ani de la moartea mamei sale, inca nu s-a putut obisnui cu lipsa acesteia. Mai mult decat atat, ea a declarat ca divortul nu reprezinta adevarata drama din viata sa, ci pierderea mamei este cel mai cumplit episod.

„Au trecut patru ani, dar tot imi este greu, nu ma pot obisnui cu gandul. Memoria ei trebuie sa ramana intotdeauna vie. Asta este, de fapt, marea drama a vietii mele, nu divortul. Nu Reghecampf, nu probleme cu alti manageri, nu problemele din fotbal. Moartea mamei mele este drama vietii mele si a copiilor mei’, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro