Andreea Mantea se lupta cu problemele de sanatate!

Prezentatoarea TV i-a explicat lui David cum sa-i administreze injectiile cu adrenalina, in cazul unui soc anafilactic.

Andreea Mantea a vorbit in nenumarate randuri despre afectiunile care ii dau batai de cap. Vedeta Kanal D a recunoscut ca se confrunta cu alergii severe, iar din aceasta cauza trebuie sa fie foarte atenta la alimentatie.

Recent, in cadrul unui interviu pentru ego.ro, prezentatoarea TV a marturisit ca l-a invatat chiar si pe fiul ei, David, cum sa-i faca injectiile cu adrenalina.

Andreea Mantea a povestit ca sufera de alergii sistemice, iar acest lucru impune sa aiba in permanenta la ea tratamentul recomandat de medic. Vedeta a recunoscut ca are intotdeauna in geanta pastile sau injectii cu epinefrina, o substanta folosita pentru pacientii cu anafilaxie, care dezvolta reactii alergice severe.

loading...
Bruneta l-a invatat chiar si David, fiul ei de 7 ani, cum sa-i administreze serul: „Umblu cu pastilele dupa mine si cu pen-ul de epinefrina (n.r.

– injectie de adrenalina folosita ca tratament de prima linie pentru pacientii cu anafilaxie). L-am invatat si pe David sa le faca.”, a declarat Andreea Mantea, pentru sursa amintita.
Andreea Mantea a dezvaluit ca nu este singura din familie care sufera de alergii severe. Fiul ei, David, se pare ca a mostenit-o, motiv pentru care are parte de multe restrictii alimentare: „El ma mosteneste, din pacate.

Are si el alergii la multe alimente. Ne omoara chimicalele. Am devenit si foarte alergica la multe lucruri si atunci cumva este un stil de viata sanatos.
Eu oricum nu mai puteam sa mananc multe alimente. Am avut niste probleme de sanatate cu splina si imi era greu sa mananc, a fost foarte greu. Nu mai pot manca nimic din ce imi placea foarte mult.”, a adaugat Andreea Mantea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro