Andreea Tonciu, vacanta de vis cu sotul si fetita in Dubai: “Ce poate fi mai frumos!”

Andreea Tonciu are parte de o vacanta de vis cu familia in insoritul Dubai. Fosta concurenta de la Survivor Romania 2022 se relaxeaza intr-un resort de cinci stele alaturi de sotul ei, Daniel Niculescu, si fetita lor, Rebecca.

“Ce poate fi mai frumos decat timpul pe care-l petrec alaturi de Rebe? Sa fim in vacanta! Am ajuns tarziu in Dubai si ne bucuram din plin. Acum suntem pe plaja hotelului si este… de vis! Va imbratisam!”, a scris Andreea Tonciu la o fotografie in care apare alaturi de Rebecca pe plaja.

Intr-o alta imagine, bruneta si-a etalat silueta trasa prin inel intr-un costum de baie cu imprimeu leopard. Daca unii fani au complimentat-o pentru felul in care arata, altii au acuzat-o ca abuzeaza de photoshop in social media.

Printre cei care au reactionat la postare se numara si sotul vedetei, care i-a transmis ca este: “Top!”.
Au fost si carcotasi care i-au scris mesaje ca: “Tu esti? Iar ai rupt photoshop-ul?”, sau “Daca scoti filtrele zici ca esti deshumata!”.

loading...
Bruneta nu i-a luat in seama insa si a continuat sa posteze la InstaStories tot rasfatul de care are parte in Dubai.


Este prima vacanta peste mari si tari pentru Andreea dupa eliminarea de la Survivor Romania 2022. Bruneta a parasit competitia la sfarsitul lunii ianuarie, dupa ce a fost nominalizata alaturi de Robert Nita si Otilia.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro