Boala de care sufera Elena Udrea. Din acest motiv zice ca nu poate sta in arest

Elena Udrea sufera de o boala. Din acest motiv, fostul ministru al turismului afirma ca nu poate sta dupa gratii.

Udrea vrea sa-i convinga pe judecatorii din Bulgaria ca nu poate sta arestata, deoarece sufera de o boala grava. Ea spune ca acest lucru nu-i permite sa stea incarcerata. Medicii i-au pus un diagnostic.

Elena Udrea a aflat astazi ca va ramane in arest preventiv in Bulgaria pana saptamana viitoare, atunci cand se va decide extradarea sa spre Romania.

Chiar daca blondina a incercat sa-i convinga pe judecatorii bulgari sa o lase libera in acesta perioada si sa faca arest la domiciliu, ei nu au ascultat rugamintile femeii.

loading...
Udrea a invocat faptul ca are probleme de sanatate, dar si un copil mic de trei ani care nu va putea creste fara mama. Astfel, aparatorii Elenei Udrea au cerut arest la domiciliu cu bratara electronica pentru a putea fi urmarita.

Romanca a prezentat documente cum ca ar suferi de osteoporoeza, iar din aceasta cauza trebuie sa stea in arest la domiciliu, dar judecatorii au decis ca aceasta ar putea fi tratata foarte bine si in penitenciar.

Reprezentatii Curtii de Apel din Sofia au marturisit ca daca ea nu se simte bine in arest, asta nu inseamna ca nu poate fi tratata de boala acolo. Mai mult de atat, Elena Udrea a incercat sa demonstreze ca si-a inchiriat o locuinta in Bulgaria, unde va sta in urmatorii sapte ani, dar nu a putut convinge autoritatile.

Pe 7 aprilie 2022, Udrea a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru a fost acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar Decizia cu privire la condamnarea sa a fost a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Chiar inainte de a afla mandatul de arestare, fostul politician parasise Romania si a incercat sa patrunda in Grecia. Ea a fost prinsa la timp in vama Kulata din Bulgaria, unde imediat a fost si retinuta.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro